Σπρέι OTORIG Nasal 20ml Erbagil

€ 15,90 € 10,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8092
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 20 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Erbagil
Barcode 8050538121915
Στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε τα θεραπευτικά προϊόντα της σειράς OTORIG, μία καινοτόμο φυσική προσέγγιση στη θεραπεία και πρόληψη των ωτορινολαρυγγικών παθήσεων χωρίς αντιβιοτικά και χωρίς κορτιζόνη, εμπλουτισμένα με την πατενταρισμένη ουσία Ozoile από την Ιταλική εταιρία ERBAGIL.

Το Ozoile είναι ένα δραστικό φυσικό συστατικό, αποτέλεσμα “πράσινης” τεχνολογίας (παράγωγα όζοντος, ελαιόλαδου και βιταμίνη Ε), το οποίο κατασκευάζεται στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας Erbagil και είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Είναι μία ιδιαίτερα αποτελεσματική μικροβιοκτόνος ουσία, η οποία δρα τοπικά σε ιούς, βακτήρια και μύκητες, δημιουργώντας δυσμενές περιβάλλον για τον παθογόνο μικροβιακό πολλαπλασιασμό, ενώ με τις σημαντικές αντιοξειδωτικές της ιδιότητες βοηθά την αναγέννηση και ανάπλαση των ιστών. Παράλληλα ασκεί ισχυρή αντικνησμική και αντιφλεγμονώδη δράση, παρόμοια με αυτή της κορτιζόνης, χωρίς όμως τις αντενδείξεις και τις ανεπιθύμητες ενέργειες της, καταπολεμά την υποξία και συμβάλλει στην επαναεπιθηλιοποίηση των ιστών, αναζωογονώντας και ομαλοποιώντας το δέρμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ηλικία, ακόμη και σε βρέφη, σε κάθε περιστατικό με ή χωρίς συνοδές παθήσεις, χωρίς χρονικό περιορισμό ή φόβο μικροβιακής αντίστασης, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:
OTORIG Drops για παθήσεις των ώτων
OTORIG Oral Spray για παθήσεις του βλεννογόνου του φάρυγγα & του στόματος
OTORIG Nasal Spray για παθήσεις του βλεννογόνου της μύτης

Το σπρέι OTORIG Nasal (για παθήσεις του βλεννογόνου της μύτης) ασκεί άμεση αποσυμφορητική, αντιφλεγμονώδη και απολυμαντική δράση στις ρινικές κοιλότητες και είναι κατάλληλο για την πρόληψη και θεραπεία των οξέων και χρόνιων ρινοφαρυγγικών παθήσεων που χαρακτηρίζονται από ερεθισμό, κάψιμο, κνησμό, ερυθρότητα και αυξημένη παραγωγή βλέννας.

Χάρη στη φυσική του σύσταση και την ισχυρή δράση της ουσίας Ozoile, το OTORIG Nasal βελτιστοποιεί την ενυδάτωση του βλεννογόνου, δημιουργεί μια προστατευτική αντιμικροβιακή μεμβράνη, αποκαθιστά το ενδοθήλιο, καθώς και τις βλάβες του επιθηλίου (ατροφία, υπερτροφία, τραυματισμούς και ρινικά έλκη), μαλακώνει και αφαιρεί τις ενοχλητικές κρούστες και μειώνει το συνεχές φτέρνισμα.

Το προϊόν ενδείκνυται για:
- Ρινίτιδα
- Ρινόρροια
- Ως προεγχειρητική και μετεγχειρητική αγωγή σε ΩΡΛ περιστατικά.

Μία καινοτόμος φυσική λύση ανακούφισης σε περιπτώσεις γρίπης, κρυολογήματος, αλλεργιογόνου και περιβαλλοντικού συνδρόμου ρύπων.
Με μενθόλη και χλωριούχο νάτριο που διευκολύνουν επιπροσθέτως την ανακούφιση των συμπτωμάτων και τον καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας

Χρήση: 1-2 ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι όσες φορές την ημέρα κριθεί απαραίτητο.
Επιστροφή στην κορυφή