Fylladerm Προστατευτική Μεμβράνη Φραγής 50ml Svas Biosana

€ 29,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8094
Είδος
Βάρος 50 ml
Εταιρεία Svas Biosana
Προέλευση Italy
Barcode A943801225
Τα προϊόντα της σειράς FYLLA-derm που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, διαθέτουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, αντι-μικροβιακές, αντισηπτικές και αναλγητικές ιδιότητες και είναι κατάλληλα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση μιας σειράς προβλημάτων, όπως δερματικά έλκη, εγκαύματα, μετεγχειρητικά τραύματα, ρυτίδες και ραγάδες. Η καινοτόμος σύνθεσή τους, βασισμένη σε φυτικά εκχυλίσματα Ασιατικής Σεντέλλας και Τσουκνίδας, προσφέρει ταχεία επούλωση και ανάπλαση των ιστών σε ποικίλες δερματικές αλλοιώσεις.

Η Προστατευτική Μεμβράνη Φραγής FYLLA-derm είναι ένα υψηλής θεραπευτικής αξίας φαρμακευτικό προϊόν, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και φυτικά εκχυλίσματα, το οποίο είναι κατάλληλο για έλκη κατάκλισης 1ου και 2ου σταδίου με χαμηλές εξιδρωματικές εκκρίσεις, ανοικτές πληγές, συρίγγια, εγκαύματα, μετεγχειρητικά τραύματα, ουλές τραυμάτων και εκδορές, ενώ είναι ιδανικό και ως βασικό εμπόδιο κατά του ερεθισμού που προκαλείται από τα σωματικά υγρά.

Η Centella Asiatica χρησιμοποιείται στην Αγιουρβέδα (Ayurveda) εδώ και χιλιάδες χρόνια ως “το θαυματουργό ελιξίριο της ζωής”. Σύμφωνα με μελέτες της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, τα τριτερπενοειδή (ασιατικό οξύ, μαντεκασικόοξύ και ασιατικοσίδη) που περιέχει το εκχύλισμα της Centella Asiatica, έχουν την ικανότητα να αναστέλλουν τη δράση μιας ομάδας ενζύμων που διασπούν το κολλαγόνο και συγχρόνως να διεγείρουν τη βιοσύνθεση νέου κολλαγόνου τύπου Ι, μέσα από τους ινοβλάστες του δέρματος. Η δράση αυτή έχει ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης των ιστών και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Σύμφωνα με τελευταίες μελέτες, το εκχύλισμα της Urtica Dioica (τσουκνίδα), λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε αντιοξειδωτικά, όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει τις βακτηριακές λοιμώξεις. Επίσης, μπορεί να επιταχύνει την επούλωση των πληγών, να μειώσει την εμφάνιση των ουλών και των κηλίδων και να προωθήσει την ανάπλαση του δέρματος.

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης, ο οποίος βρίσκεται στον συνδετικό ιστό του ανθρωπίνου σώματος και διαθέτει σημαντικές λιπαντικές και ενυδατικές λειτουργίες. Στην διάρκεια της επούλωσης οι ενυδατικές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέως βοηθούν την φυσιολογική κινητικότητα των κυττάρων και την διάχυση μορίων διαλυτών στο νερό, συμβάλλοντας στην άμεση αναδόμηση της πάσχουσας περιοχής.

Χρήση: Κρατήστε τη φιάλη σε κατακόρυφη θέση σε απόσταση 10-15cm από την περιοχή που πρόκειται να περιποιηθείτε και ψεκάστε ένα ομοιογενές στρώμα προϊόντος. Εφαρμόστε 2-3 φορές την ημέρα, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά από τον γιατρό.
Προσοχή! Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περιπτώσεις γνωστής ευαισθησίας στα συστατικά του. Σε αυτή την περίπτωση διακόψτε άμεσα τη θεραπεία και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Για εξωτερική χρήση!
Συσκευασία: 50ml.

Δείτε επίσης

Σάρο (Μαντραβασαρότρα) 5ml Mira Cinnamosma fra grans
€ 4,90
Ραγάδες Πρωκτού
€ 12,90
Σπρέι OTORIG Oral 20ml Erbagil
€ 15,90   € 9,50
Rigenoma Αντισηπτικό Spray 20ml by Erbagil
€ 16,90   € 15,20
Σταγόνες OTORIG Ear Drops 10ml Erbagil
€ 15,90   € 9,70
Επιστροφή στην κορυφή