Matrixyl 3000 10ml Nature & Body

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9120
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
INCI Name: Glycerin (and) Aqua (and) Butylene Glycol (and) Carbomer (and) Polysorbate 20 (and) Palmitoyl Tripeptide-1 (and) Palmitoyl Tetrapeptide-7

Το Matrixyl 3000 είναι ένα νέο, ισχυρό αντιγηραντικό, αντιρυτιδικό επουλωτικό και αντιοξειδωτικό ενεργό συστατικό, το οποίο συντελεί αποτελεσματικά στη σύνθεση κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, ενώ διεγείρει και τα ινοβλαστικά κύτταρα του δέρματος, επιτρέποντάς τους να μειώσουν σημαντικά την εμφάνιση των ρυτίδων.
Είναι παρασκευασμένο με βάση την τεχνολογία πεπτιδίων (τριπεπτίδια) και αποτελείται από τη σύνδεση 2 πεπτιδίων του Palmitoyl oligopeptide(Pal-GHK) & του Palmitoyl Tetrapeptide-7(Pal-GQPR) που ανήκουν στην οικογένεια των matrikines.

Το Palmitoyl oligopeptide(Pal-GHK) αποτελείται από μία μικρή αλυσίδα 3 αμινοξέων, γλυκίνη- ιστιδίνη- λυσίνη, τα οποία είναι συνδεδεμένα με παλμιτικό οξύ, ένα λιπαρό οξύ, τμήμα του κολλαγόνου Ι που συμβάλλει στη βελτίωση της διαλυτότητας του πεπτιδίου στο λάδι και συνεπώς ενισχύει τη διείσδυσή του στο δέρμα.
Η δράση τους είναι πολλαπλή. Σύμφωνα με μελέτες, προάγουν την σύνθεση γλυκοζαμινογλυκανών και κολλαγόνου από τους ινοβλάστες, επιταχύνουν την επούλωση, διεγείρουν την αγγειογένεση, αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος και παράλληλα μειώνουν το βάθος των ρυτίδων, τα σημάδια της φωτογήρανσης και τις σκουρόχρωμες κηλίδες.

Το Palmitoyl Tetrapeptide-7(Pal-GQPR) αποτελείται από μία μικρή αλυσίδα 4 αμινοξέων, γλυκίνη-γλουταμίνη-προλίνη-αργινίνη συνδεδεμένων με παλμιτικό οξύ.
Τα πεπτίδια αυτά είναι ικανά να ρυθμίζουν τις κυτταρικές δραστηριότητες του δέρματος και να ενεργοποιούν τα γονίδια που εμπλέκονται στη διαδικασία της ανανέωσης και του πολλαπλασιασμού των κυττάρων, μηχανισμοί οι οποίοι καθίστανται πιο αδύναμοι με την ηλικία. Επίσης, υποστηρίζουν την ενεργοποίηση της διεργασίας της επιδερμικής αποκατάστασης, προωθούν την εξομάλυνση των ρυτίδων και βελτιώνουν τον τόνο και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Το Matrixyl 3000 έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Κλινική μελέτη σε γυναίκες έδειξε ότι μετά από δύο μήνες εφαρμογής Matrixyl 3000, οι βαθιές ρυτίδες μειώθηκαν κατά 45% κι η σφριγηλότητα του δέρματος αυξήθηκε κατά 20%. Ξεχωριστή κλινική μελέτη σε άντρες κατέδειξε 30% μείωση των ρυτίδων και 17% αύξηση της σφριγηλότητας στο δέρμα.

Κατάλληλο για εφαρμογές σε αντιρυτιδικά προϊόντα, κρέμες, ορούς, τζελ για το πρόσωπο, την περιοχή γύρω από τα μάτια, και τον λαιμό για τις ηλικίες 40+.
Εξασφαλίζει αποτελεσματικό Lifting. Ιδανικό για ολική επανόρθωση Matrix προσώπου.

Το Matrixyl 3000 είναι υδατοδιαλυτό. Ως εκ τούτου, μπορεί να προστεθεί στο προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου στο τέλος της παραγωγικής διαδικασίας.

Συνιστάται σε ποσοστό χρήσης 1% - 3% στην τελική φάση.
Φυλάσσεται στους 4°C έως 7°C (ψυγείο)

Δείτε επίσης

Καφεϊνη Σκόνη 50γρ
€ 3,90
Ενεργός Άνθρακας 1Kg
€ 46,80
Υαλουρονικό Οξύ 50ml
€ 6,90
Θαλάσσιο Κολλαγόνο Βιολογικό 30ml
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή