Πεπόνι Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4872
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903634
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Το αρωματικό έλαιο melon με τη μεθυστική του μυρωδιά, αυτή του ώριμου, φρέσκου πεπονιού, μας γυρίζει πίσω στα νοσταλγικά καλοκαιρινά απογεύματα της παιδικής μας ηλικίας. Χρησιμοποιήστε το μετά από μία κουραστική και έντονη ημέρα και τονώστε άμεσα τη διάθεσή σας. Θεωρείται ότι συντελεί στη βελτίωση της πνευματικής και ψυχολογικής υγείας.

Προσθέστε λίγες σταγόνες από το δροσερό αυτό αρωματικό στα καλλυντικά σας και βάλτε το καλοκαίρι στη ζωή σας. Ιδανικό για μάσκες προσώπου, καθώς τονώνει άμεσα την κουρασμένη επιδερμίδα, δίνοντάς της λάμψη στη στιγμή.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Caramel Cream Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Βατόμουρο Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Φράουλα Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Μάνγκο & Παπάγια Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Γιασεμί Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή