Τάλκ Φαρμακευτικό 500gr

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2861
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 500 gr
Προέλευση Italy
Το Ταλκ προέρχεται από το πολύ μαλακό πέτρωμα Τάλκη, ένα πυριτικό ορυκτό του μαγνησίου το οποίο περιέχει ίχνη σιδήρου και αργιλίου. Στο τομέα των καλλυντικών, το ταλκ χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια ως σκόνη περιποίησης της επιδερμίδας. Λόγω της ικανότητας του να απορροφά την υγρασία χρησιμοποιείται για τη βρεφική φροντίδα (Talc Baby Powder) ενώ αποτελεί και βάση για πολλά προϊόντα μακιγιάζ. Το Ταλκ έχει στη πραγματικότητα πάρα πολλές "έξυπνες" χρήσεις. Μερικές από αυτές αναφέρονται στη συνέχεια:

Κακοσμία Ποδιών: Απλά ρίξτε λίγο Ταλκ μέσα στα παπούτσια προκειμένου να απορροφηθεί η υγρασία που προκαλείται από την εφίδρωση των ποδιών.

Λεκέδες: Ρίξτε λίγο Ταλκ πάνω στο λεκέ προκειμένου αυτός να απορροφηθεί και το ρούχο να καθαρίζεται πολύ εύκολα στη συνέχεια.

Λιπαρά Μαλλιά: Ρίξτε λίγο Ταλκ στα Μαλλιά σας και χτενίστε τα κανονικά. Το Ταλκ θα απορροφήσει το υπερβολικό "λάδι" από τις τρίχες.

Κατοικίδια: Ρίξτε λίγο Ταλκ στο τρίχωμα του σκύλου ή της γάτας σας. Ιδανική λύση, όταν δεν προλαβαίνετε να κάνετε μπάνιο στο κατοικίδιο σας.

Μυρμήγκια: Διώξτε τα μυρμήγκια ρίχνοντας Ταλκ στα σημεία που εμφανίζονται. Η πλήρης έλλειψη υγρασίας τα απομακρύνει.

Σπυράκια: Βάλτε ταλκ στις περιοχές που εμφανίζονται σπυράκια. Σε λίγες ημέρες θα έχουν ξεραθεί.

Ξύρισμα: Χρησιμοποιήστε τοπικά Ταλκ μετά από το ξύρισμα (μασχάλες, μπικίνι κ.ο.κ.) καθώς λειτουργεί καταπραϋντικά.

Τρίξιμο Πατωμάτων: Ρίξτε λίγο Ταλκ στους "αρμούς" του ξύλινου πατώματος προκειμένου να σταματήσει το τρίξιμο.

Το Ταλκ που θα βρείτε στα Sensities είναι φαρμακευτικής ποιότητας, κατάλληλο για χρήση στην επιδερμίδα. Δεν περιέχει βλαβερές ουσίες (asbestiform minerals, bovine, ovine, caprine), είναι άοσμο και παρασκευάζεται σύμφωνα με όλες τις διατάξεις USP, JP και EP.

Δείτε επίσης

Υαλουρονικό Οξύ 50ml
€ 6,90
Θαλάσσια Ελαστίνη 50ml
€ 6,90
Matrixyl Morphomics (Λιποπεπτίδιo)10ml Nature & Body
€ 9,90
Σορβιτόλη 100ml
€ 1,50
Κισσός (Common Ivy) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body hedera helix
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή