Ενεργός Άνθρακας 1Kg

€ 46,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8076
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 1 kg
Προέλευση United Kingdom
Το Charcoal Powder είναι ένα καταπληκτικό προϊόν που έχει πολλές εφαρμογές. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν 100% καθαρό ενεργό άνθρακα (Activated Charcoal), φυτικής προέλευσης (κοκκοφοίνικας).

Ο ενεργός άνθρακας έχει τη σημαντική ιδιότητα πως μπορεί να απορροφά χιλιάδες φορές το βάρος του, σε βαρέα μέταλλα, τοξίνες, δηλητήρια και άλλες χημικές ουσίες. Για το λόγο αυτό άλλωστε, χρησιμοποιείται ευρύτατα στα νοσοκομεία στις περιπτώσεις δηλητηριάσεων. Στη περίπτωση της παρασκευής καλλυντικών, αποτελεί ιδανικό συστατικό για μάσκες προσώπου και wraps. Ο Ενεργός Άνθρακας απορροφά αποτελεσματικά από την επιδερμίδα τις τοξίνες και την καθαρίζει σε βάθος σε περίπτωση που είναι ιδιαίτερα λιπαρή "τραβώντας" το "λάδι" από τους πόρους. Θα βρείτε τον Ενεργό Άνθρακα σε πολλά ακριβά προϊόντα κατά της Ακμής. Μπορεί να συνδυαστεί με κάποιον Άργιλο ή να χρησιμοποιηθεί ως κύριο συστατικό μίας "σπιτικής" μάσκας.

To Charcoal Powder μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε scrubs (προϊόντα απολέπισης) ως "απαλό" συστατικό (mild exfoliant). Αποτελεί επίσης πολύ καλή φυσική χρωστική για σαπούνια, χαρίζοντας ένα "dramatic black" στα δημιουργήματα σας.

Το Charcoal Powder που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό και φαρμακευτικής ποιότητας (pharmaceutical-grade).

Δείτε επίσης

Δεντρολίβανο (Rosemary) Εκχύλισμα 50ml Nature & Body rosemarinus officinalis
€ 14,90
Βιταμίνη C (Παλμιτικό Ασκορβύλιο) 10gr
€ 9,90
GF Guard COS 10ml
€ 3,90
Στεατίνη (Στεαρικό Οξύ) 100gr
€ 2,90
Μέλι Καθαρό (Honeyquat) 50ml
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή