Καυστική Ποτάσα 1kg

€ 5,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2774
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 1 kg
Προέλευση EU
Η καυστική ποτασα (Υδροξείδιο του Καλίου) είναι μία λευκή (θολή) κρυσταλική ουσία που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για την παρασκευή ρευστού σαπουνιού. Αποτελεί απαραίτητο συστατικό των σαπουνιών που παρασκευάζονται με το τρόπο αυτό.

Η χρήση της καυστικής ποτάσας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς όταν διαλύεται στο νερό προκαλείται μια ισχυρά εξώθερμη αντίδραση. Ο χειρισμός της καυστικής ποτάσας απαιτεί τη χρήση προστατευτικής ένδυσης (γυαλιά, γάντια κατάλληλα για επαφή με χημικές ουσίες και ειδικό ρουχισμό). Ο χειρισμός της καυστικής ποτάσας θα πρέπει επίσης να γίνεται αποκλειστικά σε χώρους με πολύ καλό εξαερισμό. Η μη συμμόρφωση με τις παραπάνω οδηγίες ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρά εγκαύματα, προβλήματα στην όραση, αναπνευστικά προβλήματα κ.ο.κ.

Στα Sensities σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιήσετε την καυστική ποτάσα για την παρασκευή ρευστών σαπουνιών, εάν προηγουμένως δεν έχετε λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση (βλ. Σεμινάριο παρασκευής ρευστού σαπουνιού).

Η καυστική ποτάσα που προσφέρεται στα Sensities είναι υψηλής ποιότητας και κατάλληλη για τη παρασκευή σαπουνιών. Θα πρέπει να φυλάσσεται σε αεροστεγή συσκευασία μετά την αγορά της.

Δείτε επίσης

Xanthan Gum 100gr
€ 4,90
Gosulin IL
€ 5,90
Cyclomethicone
€ 4,90
Βιταμίνη C (Ασκορβικό οξύ) 100gr
€ 4,90
Γαλακτικό Νάτριο 60%
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή