Άλατα Νεκράς Θάλασσας 250gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2246
Είδος Άλατα
Βάρος 250 gr
To νερό της Νεκράς Θάλασσας είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, από την εποχή της Αρχαίας Αιγύπτου. Η Νεκρά Θάλλασα παρουσιάζει δεκαπλάσια περιεκτικότητα σε άλατα από το νερό των Ωκεανών. Εντούτοις τα άλατα αυτά αποτελούνται μόλις κατά 12-18% από Χλωριούχο Νάτριο, το οποίο αποτελεί το 97% του ωκεάνιου άλατος,

Τα Αλατα της Νεκρας Θαλασσας είναι πλούσια σε Κάλιο, Μαγνήσιο, Βρώμιο και Ασβέστιο. Σύμφωνα με αναφορές, τα Άλατα Νεκράς Θάλασσας έχουν θετική επίδραση στους ρευματισμούς, τη ρευματοειδή αρθρίτιδα και την οστεοαρθρίτιδα. Θεωρείται ακόμη πως έχουν αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της ψωρίασης, καθώς η υψηλή περιεκτικότητα τους σε Μαγνήσιο βελτιώνει την ενυδάτωση και μειώνει τους ερεθισμούς. Τέλος, σύμφωνα με κάποιες έρευνες, η χρήση Αλατων Νεκρης Θαλασσας έχουν θετική επίδραση στις δερματικές αλλεργίες και στη καταπολέμηση των ρυτίδων.

Τα Άλατα Νεκράς Θαλασσας που προσφέρονται στα Sensities είναι 100% καθαρά, πολύ υψηλής ποιότητας και δεν περιέχουν χημικές ουσίες. Οι κόκκοι έχουν διάμετρο 2-4mm.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή