8 Πασχαλινά δώρα

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4837
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 22,2 cm × 12,2 cm
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα σιλικόνης 8 “Πασχαλινά δώρα” (3 λαγουδάκια, 3 καλάθια 2 σοκολατένια αυγά) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε μοναδικά σοκολατάκια, πτι φουρ, ατομικά γλυκά, ταρτάκια, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ιδιαίτερο" ύφος. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος της "κυψέλης" λαγουδάκι είναι περίπου 20gr, και των "κυψελών" σοκολατένιο αυγό και πασχαλινό καλάθι είναι περίπου 32gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης 8 “Πασχαλινά δώρα” είναι 22,2cm x 12,2cm. Οι διαστάσεις για τα λαγουδάκια είναι 4,0cm x 3,0cm, για τα καλαθάκια 4,5cm x 4,5cm και για τα σοκολατένια αυγά 4,8cm x 3,8cm. Το βάθος είναι 2,0cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών

Δείτε επίσης

6 Χριστουγεννιάτικα Σχέδια
€ 8,90
Καλούπι Ξύλινο 3kg+
€ 32,90
4 κλαδιά ελιάς
€ 9,90
6 Ποντικάκια Φόρμα
€ 6,90
4 Τετράγωνα Φαρδιά
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή