6 ανάγλυφες μελισσούλες

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7456
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 21,5 cm × 15,0 cm
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, μπισκότα, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα σιλικόνης με “6 ανάγλυφες μελισσούλες” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εντυπωσιακών ατομικών κέικ ή ταρτών, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" σχήμα. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε “κυψέλης" είναι περίπου 50gr.


Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “6 ανάγλυφες μελισσούλες” είναι 21,5cm x 15,0cm. Η διάμετρος της κάθε “κυψέλης” είναι λίγο κάτω από 6,0cm και το βάθος της 2,0cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριώ

Δείτε επίσης

15 Μικρά Αστέρια
€ 7,90
4 παραλληλόγραμμα σκαφάκια
€ 13,90
Λατινικό Αλφάβητο 30 κυψέλες
€ 7,90
12 Μικρά Χριστουγεννιάτικα Σχέδια
€ 5,90
55 μικρές ροζ καρδούλες
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή