8 μικρά θαλάσσια ζώα

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6893
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 14 cm × 9,7 cm
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα “ 8 μικρά ανάγλυφα θαλάσσια ζώα” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, μπισκότα, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" ύφος.
Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος της κάθε “ κυψέλης” είναι περίπου από 6,5- 10 gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “ 8 μικρά ανάγλυφα θαλάσσια ζώα” είναι 14cm x 9,7cm. Οι διαστάσεις της κυψέλης “ φάλαινα" είναι 5cm x 2,5cm και το βάθος της 1,5cm. Οι διαστάσεις της κυψέλης “ πιγκουΐνος" είναι 4,2cm x 2,0cm και το βάθος της 1,5cm. Οι διαστάσεις των κυψελών “ δελφίνι" και “τριγωνόψαρο” είναι 4cm x 3,6cm και το βάθος τους 1,5cm. Οι διαστάσεις των κυψελών “ καλαμάρι" και “μικρό ψαράκι” είναι 4,5cm x 1,5cm και το βάθος τους 1,5cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών

Δείτε επίσης

6 Τάρτες μικρές Φόρμα
€ 9,90
4 Μίκι Μάους
€ 6,90
8 Πασχαλινά δώρα
€ 8,90
Καλούπι Ξύλινο 1kg+
€ 22,90
Επιστροφή στην κορυφή