4 κυκλικά & 2 τετράγωνα ανάγλυφα με σχέδια

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5498
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 26 cm × 17,6 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα “ 4 κυκλικά και 2 τετράγωνα ανάγλυφα με σχέδια ” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, μπισκότα, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" ύφος.
Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "μπάρας" είναι περίπου 90gr - στρογγυλό με μικρό φιόγκο, 85gr - στρογγυλό με μεγάλο φιόγκο και 130gr - τετράγωνο δώρο.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “4 κυκλικά και 2 τετράγωνα ανάγλυφα με σχέδια ” είναι 26cm x 17,6cm. Οι διαστάσεις της κάθε “κυψέλης" είναι 7,3cm x 7,3cm και το βάθος της 3cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών

Δείτε επίσης

Καλούπια 3D σετ Gem Stones - 3 τεμάχια
€ 12,90
6 Γεωμετρικά σχέδια Οβάλ Πλακέ
€ 11,90
6 ανάγλυφες μελισσούλες
€ 12,90
6 βρεφικά αντικείμενα
€ 9,90
Κέικ Μεσαίο Φόρμα
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή