6 ανάγλυφες χιονονιφάδες

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7681
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 28 cm × 18 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες (καλούπια) σιλικόνης χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως είναι η ζαχαροπλαστική, η μαγειρική και η παρασκευή σαπουνιών και κεριών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και πολύ εύχρηστες.

Η φόρμα σιλικόνης “6 χιονονιφάδες” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εντυπωσιακών ατομικών κέικ, ζελέ, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" σχήμα. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "κυψέλης" είναι περίπου 120gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “6 χιονονιφάδες” είναι 28cm x 18cm. Η κάθε κυψέλη έχει διάμετρο 8,0cm και βάθος 4,0cm.

Εάν χρησιμοποιήσετε την φόρμα σιλικόνης “6 χιονονιφάδες” για να την φτιάξετε κέικ, λαδώστε την καλά και μετά το ψήσιμο αφήστε τα κέικ να κρυώσουν πριν τα αφαιρέσετε, ώστε να αποτυπωθούν όλες οι λεπτομέρειες της νιφάδας.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στο φούρνο ή στο microwave καθώς και να τοποθετηθούν στη κατάψυξη (από -40C μέχρι 230C). Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, δεν απορροφούν μυρωδιές και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA.

Δείτε επίσης

6 Πασχαλινά Αυγουλάκια
€ 8,90
4 Μεγάλα λουλούδια
€ 9,90
6 λουλούδια φόρμα
€ 9,90
Ρόδο & Γιρλάντα
€ 9,90
8 μικρά θαλάσσια ζώα
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή