Επιλόβιο (Willowherb) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2449
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Ονομασία epilobium ciliatum
Εταιρεία Nature & Body
Τα εκχυλίσματα βοτάνων αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων.

Το εκχύλισμα Επιλόβιου (Willow) προέρχεται από την επεξεργασία του φυτού Epilobium ciliatum. Πρόκειται για ένα εκχύλισμα με πολύ σημαντικές ιδιότητες. Το Επιλόβιο φαίνεται να προάγει τη φυσική απολέπιση της επιδερμίδας. Ουσιαστικά ωθεί τον οργανισμό να "αποβάλει" τα νεκρά κύτταρα και να τα αντκαταστήσει με νέα και υγιή. Η διαδικασία αυτή έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της λάμψης της επιδερμίδας, τον καθαρισμό της και τη μείωση των ρυτίδων. Ταυτόχρονα, το εκχύλισμα Επιλόβιου είναι γνωστό για την ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση του. Η περιεκτικότητα του σε Salicylic Acid το καθιστά ιδανικό για την αντιμετώπιση εξανθημάτων, δερματοπαθειών και ερεθισμών της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός απολέπισης και αντιμικροβιακής δράσης έχει φέρει το Επιλόβιο σε περίοπτη θέση ανάμεσα στα φυσικά συστατικά αντιμετώπισης της ακμής.

To εκχύλισμα Επιλόβιου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μάσκες προσώπου, ενυδατικές κρέμες, κρέμες ματιών, λοτιόν και Serums. Αποτελεί ιδανικό συστατικό για καλλυντικά που σκοπό έχουν την περιποίηση της "προβληματικής", ευερέθιστης και πολύ λιπαρής επιδερμίδας.

Όλα τα καλλυντικά εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι απαλλαγμένα από αλκοόλ και παρασκευάζονται με τη χρήση οργανικής φυτικής γλυκερίνης. Βελτιώνουν την ενυδατική "δύναμη" των homemade καλλυντικών σας και τα "ενισχύουν" με τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή τους στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Τα εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι ειδικά σχεδιασμένα για καλλυντική χρήση (εξωτερική εφαρμογή). Για εσωτερική κατανάλωση (κατάποση), σας προτείνουμε να δείτε τα βάμματα βοτανων.

Δείτε επίσης

Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body lycium chinense
€ 4,90
Γκίνγκο (Gingo) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body ginkgo biloba
€ 4,90
Τσουκνίδα (Nettle) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body urtica dioica
€ 4,90
Εκχύλισμα Ελίχρυσου 50ml Συνεταιρισμός Βοῒου Κοζάνης helichrysum angustifolia
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή