Κόλα Νατ (Kola Nut) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2994
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Ονομασία cola nitida
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από περιτις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

Το Εκχύλισμα Kola Nut (Cola Nitida) είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνη Κ, σε καφεϊνη, καθώς και σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία όπως το Μαγνήσιο, το Κάλιο και το Νάτριο. Το εκχύλισμα Kola Nut έχει αμέτρητες εφαρμογές στη σύγχρονη βιομηχανία καλλυντικών, με σπουδαιότερες την περιποίηση ουλών και δερματοπαθειών, την αντιμετώπιση των ραγάδων και της κυτταρίτιδας και τη σύσφιξη της ώριμης επιδερμίδας.

Το εκχύλισμα Kola Nut χρησιμοποιείται σήμερα εκτεταμένα σε προϊόντα αποκατάστασης των ουλών. Η υψηλή περιεκτικότητα του εκχυλίσματος Kola Nut σε βιταμίνη Κ, θεωρείται πως επιταγχύνει σημαντικά την αποκατάσταση κατεστραμένων ιστών και κυττάρων της επιδερμίδας. Για το λόγο αυτό θα βρείτε το εκχύλισμα Kola Nut σε σύγχρονα καλλυντικά για την περιποίηση των εκζεμάτων και της ψωρίασης, της ακμής, των ραγάδων και των μετεγχειριτικών τραυμάτων.

Η υψηλή περιεκτικότητα του εκχυλίσματος Kola Nut σε καφεϊνη, το καθιστά ιδανικό συστατικό για χρήση σε καλλυντικά προϊόντα για τη περιποίηση της κυτταρίτιδας, για τη λείανση των ρυτίδων και για τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Η καφεϊνη, όπως είναι γνωστό, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος τοπικά με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται πιο σφριγηλή. Επίσης η καφεϊνη σε προϊόντα περιποίησης ματιών θεωρείται πως μειώνει την ένταση των μαύρων κύκλων και των "πρησμένων" ματιών.

Το εκχύλισμα Kola Nut είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τύπος καλλυντικών (lotions, creams, oils, scrubs, σαπούνια, σαμπουάν κ.ο.κ.). Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ισχυρό εκχύλισμα του οποίου η συμμετοχή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 2,0% σε προϊόντα βάσης.

Δείτε επίσης

Γκουαρανά (Guarana) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Paullinia cupana
€ 4,90
Μουριά (Mulberry) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Morus Alba
€ 4,90
Εκουιζέτο (Horsetail) Εκχυλισμα 10ml Nature & Body equisetum arvense
€ 4,90
Πράσινο Τσάϊ (Green Tea) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Camellia sinensis
€ 4,90
Εχινάκεια (Coneflower) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body echinacea purpurea
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή