Υλάνγκ Υλάνγκ I (Ylang Ylang) 10ml Ancient Wisdom

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2377
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 10 ml
Προέλευση Comores
Ονομασία Cananga odorata
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5055796528431
Το Υλανγκ-Υλανγκ I (Ylang- ylang) ή αλλιώς Κανάκα είναι η κοινή ονομασία του φυτού Cananga Odorata. Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ I προέρχεται από την απόσταξη των ανθών του και έχει ένα εξωτικό, γλυκό , λουλουδένιο άρωμα. To Υλάνγκ-Υλάνγκ I πρόκειται για το αιθέριο έλαιο πού αποστάζεται αμέσως μετά το Ylang Υlang Extra και είναι ανώτερης ποιότητας από το απλό Ylang Ylang. Επιπλέον το υλανγκ-υλανγκ I παράγεται από μία εξαιρετική ποικιλία προερχόμενη από τις Κομόρες.

Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ θεωρείται κορυφαίο αφροδισιακό, φέρνει φλογερό πάθος και ελευθερώνει από αναστολές , βοηθάει στην βελτίωση της διάθεσης, την μείωση του στρες, είναι χαλαρωτικό και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Επίσης χρησιμοποιείται ως αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, θεραπεύει τον θυμό και τις φοβίες, ιδιαίτερα χρήσιμο για την φροντίδα του λιπαρού δέρματος, για την θεραπεία της σεξουαλικής ψυχρότητας και ανικανότητας, φέρνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ συνδυάζεται πολύ καλά με : jasmine, bergamot, rose, citram.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων. Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο (στα Αγγλικα) για χρήσεις του Υλανγκ Υλανγκ εδώ

Δείτε επίσης

Γιασεμί (Jasmine) 5% σε Χοχόμπα Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body jasminum officinale
€ 9,90
Περγαμόντο (Bergamot) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus bergamia
€ 5,90
Λιβάνι Πόσιμο 5ml Terpenic Labs boswellia carterii
€ 11,90
Κλημεντίνη (Clementine) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus clementina
€ 3,20
Μανταρίνι (Mandarin) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body Citrus nobilis
€ 19,60
Επιστροφή στην κορυφή