Ευκάλυπτος Λεμόνι 5ml Mira

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8390
Είδος Αιθέρια Έλαια
Εταιρεία Mira
Προέλευση France
Barcode 3701243300427
Βάρος 5 ml
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Ονομασία Eucalyptus Citriodora
Αφεθείτε στις μαγευτικές ιδιότητες του Κιτρώδους Ευκαλύπτου, του νέου αιθέριου ελαίου με την υπογραφή της εταιρείας My Mira και χαρίστε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ψυχικής ευεξίας. Το χαρακτηριστικό φρέσκο λεμονώδες άρωμά του θα σάς ταξιδέψει σε γλυκές καλοκαιρινές βραδιές.

Ο Κιτρώδης Ευκάλυπτος (Eucalyptus Citriodora), γνωστός και ως ευκάλυπτος- λεμόνι εξάγεται με απόσταξη ατμού των φύλλων του φυτού Corymbia citriodora της οικογένειας Myrtaceae και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τις ποικίλες φαρμακευτικές του ιδιότητες. Συνδυάζεται με αιθέρια έλαια όπως ο Κέδρος, ο Βασιλικός, το Κυπαρίσσι, το Δεντρολίβανο, το Πεύκο, η Μέντα, το Θυμάρι, η Μαντζουράνα, το Τζίντζερ και το Πορτοκάλι δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

Το αιθέριο έλαιο Ευκάλυπτος-Λεμόνι διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές, αντιμυκητιακές, αντισηπτικές και εντομοαπωθητικές ιδιότητες. Ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους και από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας, της τενοντίτιδας, των ρευματισμών και των κάθε είδους φλεγμονών. Παράλληλα βοηθά στην καταπολέμηση της καταρροής, του βήχα, του πυρετού και συμβάλλει αποτελεσματικά στη θεραπεία ασθενειών όπως η γρίπη, η βρογχίτιδα και η ιγμορίτιδα. Τέλος καταπραΰνει το νευρικό σύστημα και συμβάλλει στη συναισθηματική διαύγεια και την ηρεμία του πνεύματος.
Χωρητικότητα: 5 ml
Βάρος: 20 gr

Το αιθέριο έλαιο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα που είναι ευαίσθητα σε αλλεργικές αντιδράσεις. Πριν από τη χρήση, κάντε αλλεργικό τεστ στην πτυχή του αγκώνα. Τα άτομα με άσθμα, επιληψία ή άλλα χρόνια προβλήματα πρέπει απαραιτήτως να ζητήσουν ιατρική συμβουλή πριν από τη χρήση. Συνίσταται η χρήση για μικρό χρονικό διάστημα και σε χαμηλή δόση. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως.

Η Mira είναι μία μικρή ομάδα τριών φίλων, των Juliette, Dorian και Andy από τη Γαλλία και τη Μαδαγασκάρη που μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για τη γη και τον κύκλο παραγωγής της και διακατέχονται από το ίδιο πάθος για τις φυσικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα της εταιρίας τους είναι όλα ακατέργαστα, διατηρώντας το μέγιστο της δύναμής τους και η παραγωγή τους γίνεται με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Τέλος, συσκευάζονται στο εργαστήρι της εταιρίας στη Γαλλία, υπό τους αυστηρότερους ελέγχους.

Δείτε επίσης

Φασκόμηλο (Sage) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body salvia officinalis
€ 6,90
Θρούμπι 10% Ιωαννίνων 10ml Κίτσος Satureja Thymbra
€ 6,90
Ροδόξυλο (Rosewood) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body aniba rosaedora
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή