Elementa (Mineral) Serum Silicium + Microalga 2% Serum 15ml Bioearth

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8586
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 15 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Bioearth
Barcode 8029182011590
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε τη νέα οικολογική σειρά καλλυντικών Elementa της BIOEARTH.

Σχεδιασμένη με απόλυτο σεβασμό για το δέρμα και το περιβάλλον, η σειρά Elementa αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον σύγχρονο, απαιτητικό καταναλωτή, ο οποίος αναζητά όλο και συχνότερα αγνά, φυσικά προϊόντα, εξατομικευμένα στις δικές του, ιδιαίτερες ανάγκες, 8 ενεργά συστατικά σε συμπυκνωμένη μορφή για να μπορείτε να επιλέγετε τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας!

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας στο δέρμα, ή να προστεθούν στην αγαπημένη σας κρέμα ή την κρέμα βάσης της σειράς. Τα προϊόντα BIOEARTH είναι οργανικά πιστοποιημένα, 100% VEGAN. Δεν περιέχουν αρώματα. Έχουν ελεγχθεί για την παρουσία Νικελίου.

Ορός ενυδάτωσης Προσώπου Elementa Silicium + Microalga 2% Serum της Bioearth, εμπλουτισμένος με πυρίτιο και μικροάλγη για βέλτιστη βιοδιαθεσιμότητα. Περιέχει μία συμπυκνωμένη βάση από βιολογικό χυμό αλόης, υαλουρονικό οξύ και πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Λόγω της πλούσιας σε αντιοξειδωτικά στοιχεία σύστασής του, υποστηρίζει τη σύνθεση κολλαγόνου, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για χρήση σε θαμπές, κουρασμένες επιδερμίδες, καθώς και για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης του δέρματος.

Το πυρίτιο είναι ένα μέταλλο με πλούσιες αντιγηραντικές ιδιότητες, καθώς μέσω της σημαντικής συμβολής του στην αναγέννηση του ενδογενούς κολλαγόνου, προάγει τη διατήρηση της ελαστικότητας και της νεανικότητας του δέρματος.

Το εκχύλισμα από μικροάλγη αποτελεί ένα μοναδικό, φυσικό, συσφιγκτικό συστατικό με άμεσα αποτελέσματα στην επιδερμίδα (lifting effect).

Η Aloe Vera με τις πλούσιες αντιβακτηριακές της ιδιότητες, καταπολεμά αποτελεσματικά ιούς, βακτήρια και μύκητες, ενώ με την σημαντική αντιφλεγμονώδη, ενυδατική και αναζωογονητική της δράση συμβάλλει στη μείωση του κνησμού και των δερματικών ερεθισμών, διατηρώντας το δέρμα φρέσκο, δροσερό και λαμπερό. Τέλος, ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τα σημάδια της γήρανσης.

Κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση.

Χρήση: Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα, 2-3 σταγόνες πρωί και βράδυ απευθείας στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ ή διαλύστε 2 σταγόνες στην κρέμα σας σε κάθε εφαρμογή για να ενισχύσετε τη δράση της.
15ml

Δείτε επίσης

Argan Oil Lip Balm stick Rizes Crete
€ 3,90
Body and Face Scrub Blue Lagoon 100ml by Aloe Plus
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή