Σάρο (Μαντραβασαρότρα) 5ml Mira

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8391
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 5 ml
Ονομασία Cinnamosma fra grans
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Εταιρεία Mira
Προέλευση Madagascar
Barcode 3701243300441
Χαρίστε στον εαυτό σας την ασφάλεια και την υγεία που τού αξίζει με το αιθέριο έλαιο Saro της εταιρείας My Mira. Το αιθέριο έλαιο Saro ή Mandravasarotra προέρχεται από φυτό ενδημικό της Μαδαγασκάρης. Το γλυκό, εξωτικό άρωμά του μπορεί να σάς προσφέρει την εσωτερική γαλήνη και την ψυχική ευεξία που αναζητάτε στην καθημερινότητα σας. Συνδυάζεται με αιθέρια έλαια όπως ο Ευκάλυπτος, το Δεντρολίβανο, το Θυμάρι, το Κυπαρίσσι και το Πεύκο δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

Ευρέως γνωστό για τις αξιοσημείωτες αντιβακτηριδιακές, αντιϊκές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το αιθέριο έλαιο Saro υποστηρίζει αποτελεσματικά την άμυνα του ανοσοποιητικού σας και παράλληλα συμβάλλει στην καταπολέμηση των ουρολογικών, πνευμονικών και εντερικών λοιμώξεων. Επιπλέον διαθέτει αποχρεμπτική και αντικαταρροϊκή δράση καθώς διεγείρει τους αδένες των αναπνευστικών βλεννογόνων, βοηθά στην αραίωση των εκκρίσεων και στην προώθηση της αποβολής τους από την αναπνευστική οδό. Τέλος λόγω της στυπτικής του δράσης προάγει την σύσφιξη των πόρων του δέρματος.

Χωρητικότητα: 5ml
Βάρος: 20 gr
Το αιθέριο έλαιο Saro ερεθίζει το δέρμα, οπότε πρέπει να αραιωθεί σε φυτικό λάδι πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή στην επιδερμίδα (20% αιθέριο έλαιο με 80% φυτικό έλαιο). Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα που είναι ευαίσθητα σε αλλεργικές αντιδράσεις. Πριν από τη χρήση, κάντε αλλεργικό τεστ στην πτυχή του αγκώνα. Τα άτομα με άσθμα, επιληψία ή άλλα χρόνια προβλήματα πρέπει απαραιτήτως να ζητήσουν ιατρική συμβουλή πριν από τη χρήση. Συνίσταται η χρήση για μικρό χρονικό διάστημα και σε χαμηλή δόση. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως.

Η Mira είναι μία μικρή ομάδα τριών φίλων, των Juliette, Dorian και Andy από τη Γαλλία και τη Μαδαγασκάρη που μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για τη γη και τον κύκλο παραγωγής της και διακατέχονται από το ίδιο πάθος για τις φυσικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα της εταιρίας τους είναι όλα ακατέργαστα, διατηρώντας το μέγιστο της δύναμής τους και η παραγωγή τους γίνεται με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Τέλος, συσκευάζονται στο εργαστήρι της εταιρίας στη Γαλλία, υπό τους αυστηρότερους ελέγχους.

Δείτε επίσης

Φασκόμηλο Ισπανικό Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs salvia lavandulifolia
€ 11,90
Briz Synergy 5ml Terpenic Labs
€ 4,90
Βασιλικός (Basil) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body ocimum basilicum
€ 5,90
Μαϊντανός 5ml Πόσιμο Terpenic Labs petroselinum crispum
€ 9,90
Νέρολι (Neroli) 5% σε Χοχομπα Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus aurantium
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή