Κυπαρίσσι 12ml Amygdalea

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8568
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 12 ml
Εταιρεία Αμυγδαλέα
Προέλευση Hellas
Ονομασία Cupressus sempervirens
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Το Κυπαρίσσι (Cypress) προέρχεται από το κωνοφόρο, αειθαλές φυτό με την κοινή ονομασία Cupressus Sempervirens και είναι εγγενές στις περιοχές της Βορείου Αμερικής, στις χώρες της Μεσογείου και στη Δυτική Ασία.

Το αιθέριο έλαιο Κυπαρισσιού της εταιρείας amygdalea προέρχεται από απόσταξη ατμού των βλαστών και βελόνων του και έχει ένα πικάντικο, βοτανώδες, φρέσκο και καθαρό άρωμα. Θεωρείται ότι διαθέτει αιμοστατικές, αναζωογονητικές, αντισηπτικές, και αποτοξινωτικές ιδιότητες, που θα βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητας σας.

Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται ως αγχολυτικό, ηρεμιστικό, στυπτικό, τονωτικό. Θεωρείται ότι ενισχύει το αναπνευστικό σύστημα συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του άσθματος, του βήχα, της βρογχίτιδας και της δύσπνοιας, ενώ πιστεύεται ότι μειώνει την κυτταρίτιδα και δρα κατά της λιπαρότητας τόσο του δέρματος όσο και του τριχωτού της κεφαλής. Τέλος φαίνεται ότι καταπραΰνει ρευματικούς και μυϊκούς πόνους, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας και της φλεβίτιδας, διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και χρησιμοποιείται για την ανακούφιση κιρσών, και αιμορροΐδων.

Το αιθέριο έλαιο του Κυπαρισσιού συνδυάζεται εξαιρετικά με Έλαια Εσπεριδοειδών, Άρκευθο, Κέδρο, Πατσουλί, Λεμόνι, Λεβάντα, Τεϊόδεντρο, Γεράνι, Πεύκο, Πορτοκάλι, Σανδαλόξυλο, Φασκόμηλο, Τριαντάφυλλο και Γιασεμί, δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

100% αδιάλυτο αιθέριο έλαιο

Προσοχή!
-Να διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος
-Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο στο δέρμα
-Κρατήστε το μακριά από παιδιά

Η εταιρία Amygdalea ιδρύθηκε τον Μάιο του 2014 στο Βόλο με σκοπό την παραγωγή 100% φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξίας, χωρίς καμία πρόσμιξη ή επεξεργασία και με πρώτες ύλες αποκλειστικά ελληνικές.

Δείτε επίσης

Δυόσμος (Spearmint) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body mentha spicata
€ 5,90
Μπούχου (Buchu) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body agathosma betulina
€ 39,90   € 19,90
Βετιβέρια (Vetiveria) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body vetiveria zizanoides
€ 9,90
Ροζαλίνα (Rosalina) 5% σε Τζοτζόμπα Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body melaleuca ericifolia
€ 9,90   € 6,90
Λεβάντα Οργανική Π.Ο.Π (Lavender) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Lavandula angustifolia
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή