© 2004 - 2026 Sensities . Με ♥ από την E-GROWTH
Δωρεάν μεταφορικά! για αγορές πάνω από €50
On line Since 2009! Ευχαριστούμε για την στήριξη σας!
Ασφαλείς Συναλλαγές Χρησιμοποιούμε κωδικοποίηση 256bit
Άμεση Παράδοση Άμεση αποστολή χωρίς καθυστερήσεις
Δωρεάν μεταφορικά! για αγορές πάνω από €50
On line Since 2009! Ευχαριστούμε για την στήριξη σας!
Ασφαλείς Συναλλαγές Χρησιμοποιούμε κωδικοποίηση 256bit
Άμεση Παράδοση Άμεση αποστολή χωρίς καθυστερήσεις
Το αιθέριο έλαιο Πικραμύγδαλο (Bitter Almond) αποτελεί ένα εκλεκτό δώρο της φύσης, το οποίο θα μυήσει τις αισθήσεις σας σε μια εμπειρία απόλυτης ζεστασιάς, θαλπωρής και αναζωογόνησης. Με καταγωγή που χάνεται στα βάθη των αιώνων, από τις ηλιόλουστες περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου όπου η αμυγδαλιά λατρεύτηκε ως ιερό σύμβολο αναγέννησης, υπόσχεσης και ελπίδας, αυτό το 100% καθαρό, φυσικό απόσταγμα φέρει μαζί του μια πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Το χαρακτηριστικό, βαθύ και σαγηνευτικό γλυκόπικρο άρωμά του, το οποίο οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητά του σε φυσική βενζαλδεΰδη, προσφέρει μια αίσθηση οικειότητας και αποπνέει μια αρχοντική κομψότητα, καθιστώντας το ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπημένα αρώματα στην αρωματοποιία.
Εξάγεται μέσω υδροαπόσταξης με ατμό των ώριμων πυρήνων των καρπών της αμυγδαλιάς (Amygdalus communis var. amara). Το τελικό απόσταγμα υπόκειται στη συνέχεια σε μια επιπλέον, εξαιρετικά σημαντική επεξεργασία για την πλήρη απομάκρυνση του υδροκυανικού οξέος, διασφαλίζοντας έτσι ένα προϊόν απόλυτα ασφαλές για χρήση, ανόθευτο και εξαιρετικά συμπυκνωμένο, που διατηρεί στο έπακρο τις ευεργετικές του ιδιότητες.
Στο πεδίο της αρωματοθεραπείας, το αιθέριο έλαιο πικραμύγδαλου δρα ως ένα ολιστικό βάλσαμο για το πνεύμα και την ψυχή. Οι ζεστές, γλυκές και πλούσιες νότες του έχουν την ιδιότητα να καταπραΰνουν άμεσα το νευρικό σύστημα, να διαλύουν το συσσωρευμένο στρες της καθημερινότητας, να μειώνουν το αίσθημα του άγχους και να προάγουν έναν βαθύ, γαλήνιο και αναζωογονητικό ύπνο. Παράλληλα, διακρίνεται για τις ισχυρές αντιμικροβιακές, βακτηριοκτόνες και αντισπασμωδικές του ιδιότητες και την κορυφαία αποσμητική του δράση, η οποία καταπολεμά αποτελεσματικά την κακοσμία των ποδιών και των ευαίσθητων περιοχών του σώματος, χαρίζοντας μια διαρκή αίσθηση καθαρότητας και φρεσκάδας.
Σημαντική είναι και η χρήση του ως μια κορυφαία αρωματική προσθήκη στην παρασκευή χειροποίητων καλλυντικών, πολυτελών κρεμών και σαπουνιών γλυκερίνης, αλλά και στον αρωματισμό εσωτερικών χώρων, όπου λίγες μόνο σταγόνες σε έναν διαχυτή αρκούν για να μεταμορφώσουν ριζικά την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας σε ένα καταφύγιο ζεστασιάς.
Λόγω της εξαιρετικής του συμπύκνωσης, απαιτείται πάντα η κατάλληλη αραίωση σε ένα έλαιο βάσης (όπως αμυγδαλέλαιο, τζοτζόμπα ή αργκάν) πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή στο δέρμα.
Χρήση αυστηρά εξωτερική.
Συσκευασία 10 ml
© 2004 - 2026 Sensities . Με ♥ από την E-GROWTH