Briz Synergy 5ml Terpenic Labs

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8991
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 5 ml
Εταιρεία Terpenic Labs
Προέλευση Spain
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Δημιουργήστε ένα άνετο, καθαρό, φρέσκο περιβάλλον και ταυτόχρονα βελτιώστε την υγεία και ευεξία του οργανισμού σας με τη βοήθεια του αρωματικού ελαίου Briz Synergy της εταιρίας Terpenic Labs.

Μία ξεχωριστή αρωματική συνέργια που, χάρη στην ιδιαίτερη βοτανική μυρωδιά της θα συμβάλει σημαντικά στον μετριασμό των συμπτωμάτων της αναπνευστικής συμφόρησης που σχετίζεται με το κρυολόγημα και τις ιώσεις, βοηθώντας στον ταχύτερο καθαρισμό των αεραγωγών και στην πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας τους.
Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά θα αρχίσετε να παρατηρείτε τα πρώτα πολύ θετικά αποτελέσματα. Η φρέσκια, γήινη μυρωδιά του ελαίου θα σας βοηθήσει είτε να χαλαρώσετε και να αποκοιμηθείτε είτε να συνεχίσετε ανενόχλητοι την όποια δραστηριότητά σας χωρίς αναπνευστικές δυσχέρειες. Η χρήση του αρωματικού ελαίου Briz συνιστάται επίσης σε άτομα που αθλούνται για τη βελτίωση της οξυγόνωσης.

Το δενδρολίβανο Camphor (Rosmarinus officinalis) QT. καμφορά και το λάδι Cajeput θεωρούνται ιδιαίτερα βοηθητικά σε περιόδους ανάρρωσης, καθώς η ισχυρή αντισηπτική τους δράση βοηθά στην εξάλειψη κάθε μόλυνσης, στη βελτίωση της αναπνοής και στη δημιουργία μίας φρέσκιας, καθαρής ατμόσφαιρας, χωρίς μικρόβια. Επιπλέον, το Δενδρολίβανο Camphor είναι εξαιρετικά εξισορροπητικό έλαιο, βοηθώντας μας να ελέγξουμε τα συναισθήματα και τη διάθεσή μας.

Ο ευκάλυπτος ή Eucalyptus globulus είναι γνωστός για τις ευεργετικές του ιδιότητες στο αναπνευστικό σύστημα γιατί διευκολύνει και απελευθερώνει την αναπνοή. Επιπλέον, προστατεύει από ασθενείς ιούς, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και δρα ως γενικό τονωτικό. Ισχυρή τονωτική δράση επιδεικνύει και το δενδρολίβανο Cineol(Rosmarinus officinalis) QT. 1.8 cineole, ενώ με το έντονα αναζωογονητικό του άρωμα, καθαρίζει τον χώρο.

Η λεβαντίνη θεωρείται φυσικό αντικαταθλιπτικό, καθώς φαίνεται πως συμβάλλει στο στην απαλλαγή από την υπερένταση και τη νευρικότητα και στην καταπολέμηση των διαταραχών του ύπνου.
Ο βασιλικός διαθέτει ισχυρή ηρεμιστική και αναγεννητική επίδραση στους ιστούς, ενώ το αναζωογονητικό του άρωμα, σε συνέργια με τη φρέσκια, τονωτική ευωδιά της μέντας καταπολεμά τη σωματική και πνευματική κούραση ανεβάζει τη διάθεση και αναζωογονεί πνεύμα και σώμα.

Τρόπος χρήσης: Μπορείτε να απολαύσετε το άρωμά του προσθέτοντας μερικές σταγόνες σε ένα διαχύτη, περίπου τέσσερις. Εάν απαιτείται πιο ισχυρό αποτέλεσμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και οκτώ σταγόνες.
Μια άλλη εναλλακτική είναι να τοποθετήσετε μερικές σταγόνες από το προϊόν σε ένα βαμβάκι και να το τοποθετήσετε στο κομοδίνο του ατόμου που το χρειάζεται.

Προσοχή! Τα αιθέρια έλαια δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή για παιδιά κάτω των 7 ετών. Εάν παίρνετε φάρμακα ή υποφέρετε από μακροχρόνια ασθένεια, συμβουλευτείτε πάντα έναν επαγγελματία υγείας.

Αποφύγετε την επαφή καθαρού αιθέριου ελαίου με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Σε περίπτωση τυχαίας κατάποσης, ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή.

Περιέχει: Cayeput, Rosemary Camphor and Cineol, Euc.Globulus, Lavandino, Field Mint and Basil.

Σύνθεση: 100% αγνά, φυσικά, ολικά και χημειοτυπικά αιθέρια έλαια πιστοποιημένα με τη σφραγίδα Chemotyped Essential Oil και πιστοποιημένα από την Organic Agriculture.

Συσκευασία: φιάλη 5ml

Δείτε επίσης

Γαρυφαλλο Φυλλο Πόσιμο 10ml Terpenic Labs eugenia caryophyllus
€ 8,90
Βασιλικος (Basil) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body ocimum basilicum
€ 19,90
Ρόδο 3ml Βοῒου Κοζάνης rosa damascena
€ 59,90
Γκρέϊπφρουτ (Grapefruit) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus paradisi
€ 19,60
Θυμάρι (Thyme) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body Thymus Vulgaris
€ 19,60
Επιστροφή στην κορυφή