Merry Christmas Synergy 5ml Terpenic Labs

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8992
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 5 ml
Εταιρεία Terpenic Labs
Προέλευση Spain
Η μαγεία των Χριστουγέννων δεν είναι μόνο τα πανέμορφα στολίδια, τα υπέροχα, πεντανόστιμα γλυκά, τα πολύχρωμα φωτάκια, τα κάλαντα και οι μουσικές, αλλά και κάτι αδιόρατο και φευγαλέο όπως... η μυρωδιά
Υπάρχουν αρώματα που είναι συνδεδεμένα άρρηκτα με τα Χριστούγεννα.

Είναι αυτά που τονώνουν το μυαλό και την ψυχή και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε ένα ζεστό, ασφαλές περιβάλλον, στο οποίο θέλουμε πάντα να επιστρέφουμε. Είναι αυτά που κρύβουν μέσα τους μαγεία, μυστήριο, ζεστασιά και πολλή αγάπη.

Η αρωματική συνέργια Merry Christmas Synergy της Terpenic Labs. με τον πλούτο και τη γλυκύτητα των αρωμάτων της θα μας ταξιδέψει νοερά στα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων τότε που όλα ήταν μαγικά γιατί πιστεύαμε στο όνειρο!

Τρόπος χρήσης: Μπορείτε να απολαύσετε το άρωμά του προσθέτοντας μερικές σταγόνες σε ένα διαχύτη. Η ποσότητα του προϊόντος που θα χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί από τη μέθοδο διάχυσης.

Προσοχή! Τα αιθέρια έλαια δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή για παιδιά κάτω των 7 ετών. Εάν παίρνετε φάρμακα ή υποφέρετε από μακροχρόνια ασθένεια, συμβουλευτείτε πάντα έναν επαγγελματία υγείας.
Αποφύγετε την επαφή καθαρού αιθέριου ελαίου με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Σε περίπτωση τυχαίας κατάποσης, ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή.

Σύνθεση: 100% αγνά, φυσικά, ολικά και χημειοτυπικά αιθέρια έλαια πιστοποιημένα με τη σφραγίδα Chemotyped Essential Oil και πιστοποιημένα από την Organic Agriculture.

Περιέχει: αιθέρια έλαια από φύλλα Πορτοκαλιού, Τζίντζερ και Κανέλα Κεϋλάνης

Συσκευασία: φιάλη 5ml

Δείτε επίσης

Γιασεμί (Jasmine) 5% σε Χοχόμπα Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body jasminum officinale
€ 9,90
Καφές (Coffee Roasted) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body coffea arabica
€ 14,90   € 11,90
Υλάνγκ Υλάνγκ (Ylang Ylang) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body Cananga odorata
€ 39,50
Επιστροφή στην κορυφή