Τζίνσενγκ Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9122
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Ονομασία panax ginseng
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431904419
Το Ginseng είναι ένα πλέον δημοφιλή βότανα στην ιστορία της παραδοσιακής ιατρικής των ασιατικών χωρών και ένα από τα λίγα, για τα οποία έχουν γίνει εκατοντάδες, συστηματικές επιστημονικές έρευνες, οι οποίες έχουν καταδείξει τα σημαντικά οφέλη του στη συνολική υγεία του οργανισμού και ιδιαίτερα στο δέρμα.

Σήμερα θεωρείται όχι τυχαία, "ο βασιλιάς των τονωτικών" του φυτικού βασιλείου.
Σημαντική είναι και η επανορθωτική και θεραπευτική επίδρασή του στην επιδερμίδα. Επιπλέον, λόγω της πλούσιας σε αντιοξειδωτικά σύνθεσής του, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που καταστρέφουν κύτταρα και ιστούς προκαλώντας πρόωρη γήρανση, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου συμβάλλοντας στην ανανέωση των κυττάρων ενώ παράλληλα βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος.

Το Ανθόνερο Ginseng είναι το καθαρό, αποσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη της ρίζας του φυτού Panax Ginseng της βοτανικής οικογένειας Araliaceae.
Είναι ιδανικό για την τόνωση και αναζωογόνηση του δέρματος, την εντατική ενυδάτωση, τη ρύθμιση της παραγωγής λιπαρότητας και τη λείανση της επιδερμίδας.
Η περιεκτικότητά του σε νιασιναμίδη βοηθά στον σχηματισμό ενός ισχυρού φράγματος υγρασίας και στην εξισορρόπηση των επιπέδων της καθώς και στην προστασία του δέρματος από εξωτερικά ερεθίσματα, ενώ είναι και ιδιαίτερα χρήσιμη στον έλεγχο της έκκρισης σμήγματος και στη διατήρηση της ισορροπίας λιπαρότητας και υγρασίας στην επιδερμίδα. Δρώντας δε συνδυαστικά δε με την πλούσια σε αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες αδενοσίνη, απαλύνουν την ερυθρότητα και τους ερεθισμό και αποκαθιστούν το δέρμα.

Ιδανικό και για τη φροντίδα των μαλλιών, καθώς το ανθόνερο ginseng ενισχύει τη φολίδα (λέπια) της τρίχας, αποτρέπει την τριχόπτωση και ρυθμίζει το σμήγμα του θύλακα έτσι ώστε η τρίχα να είναι υγιής από τη ρίζα ως την άκρη χαρίζοντας στα μαλλιά σας μεταξένια, φυσική λάμψη.

Παρασκευασμένο χωρίς τεχνητά αρώματα, parabens, θειικά, τεχνητά χρώματα, ζωικά προϊόντα, αλκοόλ, ορυκτέλαια, αιθέρια έλαια ή σιλικόνη.

Για όλους τους τύπους δέρματος.

Δείτε επίσης

Δάφνη Ανθόνερο 150ml Κίτσος pimenta racemosa
€ 4,90
Αγγούρι Ανθόνερο 100ml Nature & Body cucumis sativus
€ 3,90
Λεβάντα Ανθόνερο 200ml Βοῒου Κοζάνης Lavandula angustifolia
€ 7,90
Μελισσόχορτο Ανθόνερο 200ml Βοῒου Κοζάνης melissa officinalis
€ 7,90
Μέντα Ανθόνερο 150ml IkariaNature Mentha Piperita
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή