Musilia Diffuser by Innobiz

€ 49,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7351
Είδος Διαχυτές Υπερήχων
Εταιρεία Innobiz
Προέλευση France
Barcode 3700471002165
Τροφοδοσία AC Adapter
Απολαύστε τα οφέλη των αιθέριων ελαίων μέσα σε μία πολύχρωμη, φωτεινή, γεμάτη μουσική, ατμόσφαιρα με την υπέροχη Musilia, τη νέα, ξεχωριστή συσκευή αρωματοθεραπείας από την εταιρία Innobiz.

Κομψή, μίνιμαλ και λειτουργική, κατασκευασμένη από φυσικά υλικά, με όμορφο, διακριτικό σχήμα, η Musilia είναι σχεδιασμένη να προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Λειτουργεί με τη μέθοδο των υπερήχων, μέσω της οποίας διευκολύνεται η πρόσληψη των ενεργών συστατικών των ελαίων χωρίς να αλλοιώνεται η χημική τους σύσταση, καθώς αυτά δεν υπόκεινται σε καμία απολύτως θερμική διεργασία, ενώ επιπλέον είναι εξοπλισμένη με λειτουργία φωτισμού απαλών εναλλασσόμενων χρωματισμών, αλλά και με ηχείο Bluetooth για να μπορείτε να απολαμβάνετε ταυτόχρονα την αγαπημένη σας μουσική.

Χρήση: Αφαιρέστε το καπάκι. Ρίξτε στο δοχείο διάχυσης νερό από τη βρύση, μέχρι το σημείο χάραξης, περίπου 70ml. Προσθέστε 5-10 σταγόνες αγνών, φυσικών αιθέριων ελαίων της επιλογής σας, Τοποθετήστε εκ νεόυ το κάλυμμα. Συνδέστε το καλώδιο USB κάτω από το διαχύτη και κατόπιν σε μια υποδοχή USB ή στον παρεχόμενο προσαρμογέα. Πατήστε το κουμπί διάχυσης και μεταμορφώστε αμέσως τον χώρο σας φέρνοντας την ηρεμία της φύσης απευθείας στο περιβάλλον σας.
Πρώτο πάτημα: Συνεχής διάχυση αιθέριου ελαίου & φωτισμός με εναλλαγή χρωμάτων.
Δεύτερο πάτημα: Συνεχής διάχυση αιθέριου ελαίου χωρίς φωτισμό.
Τρίτο πάτημα: Διαλείπουσα διάχυση (15 δευτ. ON / 15sec OFF) με εναλλαγή χρωμάτων
Τέταρτο πάτημα: Διαλείπουσα διάχυση χωρίς φωτισμό.
Πέμπτο πάτημα: Απενεργοποίηση της συσκευής.

Η διάχυση θα σταματήσει αυτόματα όταν αδειάσει το δοχείου του νερού.
Όταν το δοχείο νερού είναι πλήρες(70 ml), ο διαχύτης λειτουργεί για περίπου 4 ώρες σε συνεχή διάχυση και για περίπου 8 ώρες σε διαλείπουσα διάχυση.
Λειτουργία Bluetooth του διαχύτη Musilia
- Ενεργοποιήστε την εφαρμογή Bluetooth στη συσκευή σας.
- Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Musilia Bluetooth για δύο δευτερόλεπτα. Η μπλε λυχνία LED θα αναβοσβήνει.
- Επιλέξτε το όνομα της σύνδεσης Bluetooth "HUMMINGBIRD" στη συσκευή σας για να συνδεθείτε σε αυτήν.
- Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Bluetooth, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Bluetooth της συσκευής για πέντε δευτερόλεπτα.
Μοντέλο: USB Bluetooth. Χωρητικότητα: 70 ML. Τάση: DC 5V. Έξοδος ηχείου: 3 Watts / 4 Ohms. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 160 HZ-18K HZ.
Προσοχή! Μην ενεργοποιείτε τη συσκευή παρουσία παιδιών κάτω των 6 ετών ή εγκύων γυναικών. Χρήση σε παιδικό δωμάτιο, συνίσταται μόνο χωρίς την παρουσία παιδιών και τουλάχιστον 30 λεπτά πριν εισέλθουν.
Χώρος κάλυψης: 50 m2.

Δείτε επίσης

Ventilia Diffuser by Innobiz
€ 59,90
Vanelia Diffuser by Innobiz
€ 78,90
Stonelia Square Diffuser by Innobiz
€ 38,90
Επιστροφή στην κορυφή