Ceralia Diffuser by Innobiz

€ 49,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7053
Είδος Διαχυτές Υπερήχων
Προέλευση France
Εταιρεία Innobiz
Barcode 3700471000208
Τροφοδοσία AC Adapter
Τα ευεργετικά οφέλη της αρωματοθεραπείας σε πλήρη εναρμόνιση με την σχεδιαστική κομψότητα και την άριστη λειτουργικότητα, συγκλίνουν μοναδικά στην υπέροχη Ceralia, την νέα πρωτοποριακή συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων από την εταιρία Innobiz.

Απλότητα, φινέτσα και εργονομια είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την εξαιρετική αυτή συσκευή. Κατασκευασμένη από διάτρητο, λευκό κεραμικό, με τρυπούλες τοποθετημένες έτσι ώστε να δημιουργούν υπέροχους σχηματισμούς επιτρέποντας παράλληλα την απαλή διάχυση ενός εξαίσιου φωτισμού, η Ceralia απότελεί πραγματικό διακοσμητικό στολίδι για κάθε χώρο.

Η συσκευή χρησιμοποιεί την μέθοδο των υπερήχων, μέσω της οποίας διευκολύνεται η πρόσληψη των ενεργών συστατικών των ελαίων χωρίς να αλλοιώνεται η χημική τους σύσταση, καθώς αυτά δεν υπόκεινται σε καμία απολύτως διεργασία. Ένα κεραμικό τσιπ υψηλής συχνότητας δονείται προκαλώντας υπερήχους μέσω της κίνησής του. Από τη δόνηση αυτή δημιουργείται ένα αρωματικό σύννεφο, το οποίο χάρη στην τεχνική του ψεκασμού διαχέεται στο χώρο απρόσκοπτα. H Ceralia λειτουργεί και ως αφυγραντήρας βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα στο χώρο και συμβάλλει με τον τρόπο αυτό στην αντιμετώπιση πολλών αναπνευστικών προβλημάτων.

Χρήση: Τοποθετήστε τη συσκευή σε επίπεδη επιφάνεια. Συνδέστε τον adaptor στον διαχύτη χωρίς να τον συνδέσετε στην πρίζα. Αφαιρέστε το κεραμικό περίβλημα και το κάλυμμα. Γεμίστε τη δεξαμενή υγρού με νερό βρύσης σε θερμοκρασία δωματίου (όχι απιονισμένο) Μέγιστη ποσότητα 80 ml (μην υπερβαίνετε την ένδειξη στάθμης). Προσθέστε 5 έως 15 σταγόνες αιθέριων ελαίων. Επανατοποθετήστε το κάλυμμα και κατόπιν το κεραμικό περίβλημα στη βάση. Συνδέστε τον μετασχηματιστή AC στην πρίζα. Ενεργοποιήστε τη συσκευή πιέζοντας απαλά στο επάνω μέρος.

Πρώτο πάτημα: διάχυση αιθέριου ελαίου & φωτισμός με εναλλαγή χρωμάτων.
Δεύτερο πάτημα: διάχυση αιθέριου ελαίου & σταθερός φωτισμός (ρύθμιση στο τελευταίο χρώμα επιλογής).
Τρίτο πάτημα: διάχυση αιθέριου ελαίου χωρίς φωτισμό. Τέταρτο πάτημα: απενεργοποίηση της συσκευής.

Φροντίδα: Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. Αποσυνδέστε τον μετασχηματιστή AC από την πρίζα και από τη βάση της συσκευής. Αφαιρέστε το κεραμικό περίβλημα και το κάλυμμα. Αδειάστε όλο το νερό που έχει τυχόν απομείνει. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί ή ένα κομμάτι καθαρό βαμβάκι για να καθαρίσετε το εσωτερικό της συσκευής. Μην πιέσετε πολύ δυνατά τον κεραμικό δίσκο γιατί είναι εύθραυστος. Ο καθαρισμός αυτός συνιστάται κατόπιν 3 χρήσεων.
Χώρος κάλυψης: 30 m². Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 80 ml Τροφοδοσία: 100-240V. Εγγύηση: 2 χρόνια

Προφυλάξεις κατά τη χρήση: Μην ενεργοποιείτε τη συσκευή παρουσία παιδιών κάτω των 3 ετών ή εγκύων γυναικών. Χρήση σε παιδικό δωμάτιο, συνίσταται μόνο χωρίς την παρουσία παιδιών και τουλάχιστον 30 λεπτά πριν εισέλθουν.

Προσοχή: Να χρησιμοποιείτε μόνο 100% καθαρά, φυσικά αιθέρια έλαια. - Μην ρίχνετε περισσότερες από 15 σταγόνες αιθέριων ελαίων στη συσκευή.
Η συσκευασία περιέχει: adaptor 110-240VAC & οδηγίες χρήσης

Δείτε επίσης

Kemlia Car Diffuser by Innobiz
€ 19,90
Stonelia Square Diffuser by Innobiz
€ 38,90
Vanelia Diffuser by Innobiz
€ 78,90
Επιστροφή στην κορυφή