Ventilia Diffuser by Innobiz

€ 59,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7052
Είδος Διαχυτές Υπερήχων
Εταιρεία Innobiz
Προέλευση France
Barcode 3700471000925
Τροφοδοσία AC Adapter
Απολαύστε τα οφέλη των αιθέριων ελαίων μέσα σε μία πολύχρωμη, φωτεινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα με την πανέμορφη Ventilia, τη νέα, υπέροχη συσκευή αρωματοθεραπείας από την εταιρία Innobiz.

Ο ξεχωριστός αυτός διαχύτης λειτουργεί με την καινοτόμο τεχνολογία του παλλόμενου κρύου αέρα (pulsed cold air). Σταγόνες αιθέριου ελαίου ή αρωματικού χώρου προστίθενται σε αντικαταστάσιμους δίσκους κυτταρίνης (ουδέτερο υλικό).

Ένας ενσωματωμένος στον διαχύτη ανεμιστήρας διαχέει ένα σύννεφο φιλτραρισμένου αέρα μέσω του εμποτισμένου με αιθέριο έλαιο δίσκου με αποτέλεσμα τα μικροσωματίδια του ελαίου να απλώνονται άμεσα σε όλο το δωμάτιο αρωματίζοντάς το υπέροχα. Η διάχυση μέσω εξαερισμού ή μέσω forced cold air (πιεστικού κρύου αέρα) είναι μια τεχνική ψυχρής διάχυσης, η οποία διατηρεί όλες τις ευεργετικές ουσίες των αιθέριων ελαίων, καθώς αυτές δεν υπόκεινται στη θερμότητα.

Κατά την ενεργοποίησή της συσκευής υπέροχα, λαμπερά χρώματα ξεχύνονται από τις διακοσμητικές μικρές τρυπούλες του μεταλλικού δίσκου στο μπροστινό τμήμα του diffuser, τα οποία και εναλλάσονται. Εντούτοις, μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας χρώμα φωτισμού και να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που σας ευχαριστεί.

Απλή και αποτελεσματική η Ventilia διαθέτει 3 επίπεδα ισχύος (αθόρυβο, κανονικό, turbo αέρα), Μετά από 30 λεπτά, η συσκευή σβήνει αυτόματα ώστε να μην κορεστεί ο αέρας. Ένα πραγματικό διακοσμητικό στολίδι ταιριαστό σε κάθε χώρο, ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και έμπειρους λάτρεις του ευ ζειν.

Οδηγίες χρήσης: Ρίξτε μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων στο φίλτρο κάτω από τη μεταλλική σχάρα και ενεργοποιήστε τη συσκευή.
Η συσκευασία περιέχει: 1 συσκευή με κάψουλα διάχυσης, 2 κάψουλες διάχυσης με 2 επιπλέον δίσκους κυτταρίνης, 1 διακοσμητικό μεταλλικό δίσκο, 1 φίλτρο εισόδου αέρα, 1 αντάπτορα εναλλασόμενου ρεύματος & οδηγίες χρήσης.

Συμβουλές! Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μην αποσυναρμολογείτε τη συσκευή και μην την καθαρίζετε με υγρό. Σε περίπτωση υπερχείλισης του αιθέριου ελαίου, σκουπίστε αμέσως την περίσσεια ποσότητα ώστε να μην προκληθεί ζημιά στο προϊόν.

Αν δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για περισσότερο από δύο εβδομάδες, καθαρίστε τη, προσεκτικά και αποθηκεύστε την με ασφάλεια. Αντικαταστήστε τον δίσκο κυτταρίνης ή το φίλτρο εισόδου αέρα όταν είναι πολύ φθαρμένα ή όταν αλλάζετε αιθέριο έλαιο
Χώρος κάλυψης: 60 m2. Ισχύς: 12V / 300 mA. Εγγύηση κατασκευαστή: 5 χρόνια.

Διαστάσεις συσκευής: 13,5cm x 15cm x 15cm.
Προφυλάξεις κατά τη χρήση: Μην ενεργοποιείτε τη συσκευή παρουσία παιδιών κάτω των 3 ετών ή εγκύων γυναικών. Χρήση σε παιδικό δωμάτιο, συνίσταται μόνο χωρίς την παρουσία παιδιών και τουλάχιστον 30 λεπτά πριν εισέλθουν.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε και πακέτο 5 εύχρηστων ανταλλακτικών για τους διαχύτες Ventilia

Δείτε επίσης

Bulia Diffuser by Innobiz
€ 29,90
Kemlia Car Diffuser by Innobiz
€ 19,90
Vanelia Diffuser by Innobiz
€ 78,90
Stonelia Square Diffuser by Innobiz
€ 38,90
Επιστροφή στην κορυφή