Λάπις Λάζουλι - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8302
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Υλικό Λάπις Λάζουλι
Μήκος 3,50 cm
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση και ταυτόχρονα απολαύστε τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το πανέμορφο Μενταγιόν Λαιμού “Lapis Lazuli” (Λάπις Λάζουλι) συνοδευόμενο από υπέροχη, ασημένια αλυσίδα.

Ο λίθος Λάπις Λάζουλι φέρνει χαρά, αισιοδοξία, μακροζωία, γαλήνη, αρμονία και ειρήνη. Τονώνει την αυτοπεποίθηση, προωθεί την ακεραιότητα, διαλύει τις ενοχές και τις συναισθηματικές δυσαρμονίες και απελευθερώνει από τον καταπιεσμένο θυμό και την κατάθλιψη δημιουργώντας αίσθηση δύναμης, ζωτικότητας και σθένους. Παράλληλα συμβάλλει στη ρύθμιση της εσωτερικής δύναμης, στον εξαγνισμό του πνεύματος και των σκέψεων, καθώς και στην ενεργοποίηση της έκφρασης των συναισθημάτων. Επίσης, θεωρείται ιδανικός για την ενίσχυση των αναλυτικών ικανοτήτων του νου προάγοντας την αντικειμενικότητα και τη διαύγεια, καθώς και ιδιαίτερα βοηθητικός στη διατήρηση της πίστης σε έναν δεσμό, στο δέσιμο των σχέσεων με αγάπη και φιλία, καθώς και στον συνδυασμό του έρωτα με μια αληθινή πνευματική αγάπη.

Επιπλέον, πιστεύεται ότι προστατεύει από τη βασκανία, από ατυχήματα, κατάρες και εχθρούς και ότι είναι εξαιρετικά ευεργετικός και για την κρίση της μέσης ηλικίας, καθώς διώχνει την απελπισία, την αδυναμία και την απογοήτευση.
Ιδανικός για μαντεία και άλλες μεταφυσικές ενασχολήσεις.

Σε θεραπευτικό επίπεδο θεωρείται ότι καταπολεμά τις παθήσεις του αίματος, της σπλήνας, της καρδιάς και του δέρματος και προστατεύει από την επιληψία και τα εγκεφαλικά επεισόδια. Επίσης, πιστεύεται ότι ενισχύει το αναπνευστικό και νευρικό σύστημα, διευκολύνει την ίαση προβλημάτων του λαιμού, του λάρυγγα και του θυρεοειδή, καθαρίζει τα όργανα, τονώνει τον νωτιαίο μυελό, το θύμο αδένα και το ανοσοποιητικό σύστημα, ρυθμίζει την πίεση και καταπραΰνει τη φλόγωση και τον πυρετό. Τέλος, φαίνεται ότι ανακουφίζει από τη ναυτία, την ημικρανία και τους πονοκεφάλους, ηρεμεί τα τεντωμένα νεύρα και χαρίζει ήσυχο και βαθύ ύπνο.

Ο λίθος Λάπις Λάζουλι σχετίζεται με τα 5ο & 6ο Τσάκρας.
5ο Τσάκρα: Λαιμός, επικοινωνία, 6ο Τσάκρα: Τρίτο μάτι, κεφάλι, εγκέφαλος.

Δείτε επίσης

Ίασπις - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Αβεντουρίνης - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Αιματίτης - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Μάτι της Τίγρης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή