Minilia Diffuser by Innobiz

€ 32,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7297
Είδος Διαχυτές Υπερήχων
Εταιρεία Innobiz
Προέλευση France
Barcode 3700471010399
Τροφοδοσία AC Adapter
Απολαύστε τα ευεργετικά οφέλη της αρωματοθεραπείας εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν βρίσκεστε, και ταυτόχρονα δημιουργήστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο σας με την φορητή συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων Minilia από την εταιρία Innobiz.

Η Minilia ξεχωρίζει για τη διακριτική της σχεδίαση – οι καθαρές γραμμές και το λιτό, ραβδωτό σχέδιο την καθιστούν ένα ξεχωριστό διακοσμητικό αντικείμενο -, καθώς και για την άψογη λειτουργικότητα, την ευελιξία της – συνδέεται παντού, σε πρίζα, στον υπολογιστή ή στο αυτοκίνητο, αλλά και την ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Η συσκευή λειτουργεί με τη μέθοδο των υπερήχων διαχέοντας τα αιθέρια στον χώρο χωρίς να τα θερμαίνει, εγγυόμενη την άριστη διατήρηση της ευεργετικής τους δράσης και είναι ιδανική για να ξεκινήσετε στην αρωματοθεραπεία, αλλά και να ανανεώσετε τον αέρα του χώρου που βρίσκεστε, καθώς είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση - ένα απλό πάτημα είναι το μόνο που χρειάζεται για να εκκινήσει .
Δυνατότητα λειτουργίας: 8 ώρες συνεχόμενα. Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 8 ώρες ή όταν αδειάσει το δοχείο νερού. Κατά τη διάρκεια της διάχυσης, η συσκευή αλλάζει χρώματα δημιουργώντας μία ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα.

Χώρος κάλυψης: έως 20m². Ισχύς: 5W.
Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης, καλώδιο και μετασχηματιστής.

Δείτε επίσης

Stonelia Square Diffuser by Innobiz
€ 38,90
Kemlia Car Diffuser by Innobiz
€ 19,90
Vanelia Diffuser by Innobiz
€ 78,90
Bulia Diffuser by Innobiz
€ 29,90
Επιστροφή στην κορυφή