Vanelia Diffuser by Innobiz

€ 78,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8611
Είδος Διαχυτές Υπερήχων
Προέλευση France
Εταιρεία Innobiz
Barcode 3700471004664
Απολαύστε τη χαλαρωτική και αναζωογονητική δύναμη των αιθέριων ελαίων με την υπέροχη Vanelia, τη νέα συσκευή διάχυσης της εταιρίας Innobiz.

Η Vanelia ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα προσεγμένη σχεδίαση - ένα υφαντό κέλυφος από πλεγμένο καλάμι (ρατάν) αγκαλιάζει υπέροχα το γυάλινο σώμα, την οικολογική της κατασκευή - είναι φτιαγμένη με υλικά απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον - την υψηλή αισθητική και την άριστη λειτουργικότητα, ενώ το μοναδικό σικ - μποέμ στυλ της, την καθίστά μία ιδιαίτερη διακοσμητική πρόταση, η οποία θα προσδώσει στον χώρο σας ξεχωριστή κομψότητα και παράλληλα θα δημιουργήσει μια όμορφη, ζεστή ατμόσφαιρα, αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί η διάχυση και το απαλό, ζεστό φως της γλιστρήσει μέσα από το πλέγμα του κελύφους της. Με δύο επίπεδα φωτεινότητας για να επιλέγετε κάθε φορά αυτό που σας ευχαριστεί.

Η Vanelia λειτουργεί με την προηγμένη μέθοδο των υπερήχων. Στο εν λόγω σύστημα δημιουργείται ένας πίδακας ομίχλης, ο οποίος παρέχει ψυχρή διάχυση, μέσω της οποίας διευκολύνεται η πρόσληψη των ενεργών συστατικών των ελαίων χωρίς να αλλοιώνεται η χημική τους σύσταση, καθώς αυτά δεν υπόκεινται σε καμία απολύτως θερμική διεργασία με αποτέλεσμα να διατηρούνται άθικτα τα θεραπευτικά τους οφέλη. Επιπλέον, καθώς οι διαχυτές υπερήχων μπορούν να λειτουργήσουν και ως υγραντήρες, η Vanelia παρέχει στην ατμόσφαιρα του χώρου που έχει τοποθετηθεί την απαραίτητη υγρασία χειμώνα – καλοκαίρι ενισχύοντας αποτελεσματικά την σωματική, πνευματική και ψυχική ευεξία.

Η χρήση της Vanelia έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή. Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με μια απλή, ήπια πίεση. Ο διακόπτης on/off είναι κρυμμένος στο εσωτερικό της ώστε να μην ενοχλεί την αισθητική του αντικειμένου. Διαθέτει επίσης αυτόματη απενεργοποίηση όταν η δεξαμενή νερού είναι άδεια.

Χρήση: Γεμίστε το δοχείο με νερό στο μέγιστο επίπεδο. Προσθέστε 5-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο. Επιλέξτε το πρόγραμμα διάχυσης περιστρέφοντας το κουμπί σύμφωνα με τους χαρακτήρες. Ο διαχύτης λειτουργεί σύμφωνα με το επιλεγμένο πρόγραμμα.
Συνολικό βάρος: 446g. Συνολικό ύψος: 19cm. Συνολικό πλάτος: περίπου. 13,5cm Περιεκτικότητα δοχείου: 90ml.. Μέγιστη επιφάνεια δωματίου: 50 m². Ζεστό λευκό φως LED - 2 εντάσεις. Αθόρυβη λειτουργία.

Φροντίδα συσκευής: Εάν υπάρχουν άλατα στο δοχείο, χρησιμοποιήστε μόνο ξύδι που έχει θερμανθεί στους 40-50°C. Απενεργοποιήστε τον διαχύτη και μετά από 10-12 λεπτά ρίξτε το ξύδι. Πλύντε το μπολ με χλιαρό νερό και είναι έτοιμος για επαναχρήση.

Προειδοποίηση: Μην ενεργοποιείτε τον διαχύτη παρουσία παιδιών κάτω των 3 ετών ή εγκύων γυναικών χωρίς να ρυθμίσετε τη δόση του αρωματικού ελαίου. Χρησιμοποιείτε μόνο έλαια κατάλληλα για έγκυες γυναίκες και παιδιά. Χρησιμοποιήστε μόνο 100% φυσικά αιθέρια έλαια.

Δείτε επίσης

Stonelia Square Diffuser by Innobiz
€ 38,90
Ventilia Diffuser by Innobiz
€ 59,90
Bulia Diffuser by Innobiz
€ 29,90
Kemlia Car Diffuser by Innobiz
€ 19,90
Επιστροφή στην κορυφή