Μενταγιόν Αρωματοθεραπείας 'Λουλούδι της Ζωής' Zen Arome

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7464
Είδος Αρωματοθεραπεία
Προέλευση France
Barcode 3700471010412
Εταιρεία Zen Arome
Υλικό Inox
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση και απολαύστε ταυτόχρονα τα οφέλη της αρωματοθεραπείας με το υπέροχο μενταγιόν “Το Λουλούδι της Ζωής”, σε όμορφο, ασημένιο χρώμα. Το “Λουλούδι της Ζωής” είναι ένα μοτίβο ιδιαίτερο, το οποίο έχει βρεθεί σε πολλούς αρχαίους ναούς και πολιτισμούς ανά τον κόσμο και συνδέεται με τη Θεϊκή Σοφία, το Φως και την Αγάπη που υπάρχει μέσα σε κάθε Δημιούργημα. Εκπέμπει αρμονία, ευημερία και τελειότητα, ενώ επιπλέον ξεμπλοκάρει τα Τσάκρας και ενισχύει τη λειτουργικότητα τους.

Θα παραλάβετε το ιδιαίτερο αυτό κόσμημα σε ένα πολύ όμορφο βελούδινο πουγκί, μαζί με μία κομψή αλυσίδα και 3 σφουγγαράκια διαφορετικού χρώματος (άσπρο, μαύρο, κίτρινο) για να τα συνδυάζετε με τα ντυσίματά σας. Τα σφουγγαράκια πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται.

Χρήση: Ανοίξτε το κοσμημα, εφαρμόστε το σφουγγαράκι στη θήκη και ρίξτε επάνω του λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα ή από το αιθέριο έλαιο της προτίμησής σας και απολαύστε άμεσα τις ευεργετικές ιδιότητες της αρωματοθεραπείας! Το άρωμα διαχέεται αργά μέσα από τις οπές εξαερισμού στο μπροστινό μέρος και διαρκεί αρκετές ημέρες.

Διάμετρος: 2cm.
Βάρος με την αλυσίδα: 14gr.

Δείτε επίσης

Hopi Ear Candles Πορτοκάλι (2αδα)
€ 4,90
Σπάτουλα σιλικόνης (μαχαίρι)
€ 3,90
Σπάτουλα σιλικόνης (μαρίζ)
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή