Face Roller Gemstone από αμέθυστο Ancient Wisdom

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7995
Είδος Αρωματοθεραπεία
Εταιρεία Ancient Wisdom
Μήκος 15,00 cm
Υλικό Αμέθυστος
Προέλευση China
Barcode 5056368303043
Ένα πραγματικό εργαλείο ομορφιάς με πλείστες ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του δέρματος, οι οποίες και το έχουν καταστήσει ως ένα από τα πιο δυναμικά trends στο χώρο της φυσικής περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου.

Τo face roller υπήρξε σύμφωνα με την παράδοση βασικό προϊόν καλλωπισμού για τις αυτοκράτειρες και τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα της κινεζικής αυτοκρατορίας ήδη από τον 17ο αιώνα. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει πραγματική αίσθηση στον χώρο της κοσμητολογίας και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Είναι χειροποίητα κατασκευασμένο, από συγκεκριμένο πέτρωμα και επιδεικνύει ισχυρή θεραπευτική δράση.

Διαθέτει 2 κεφαλές: έναν μεγάλο κύλινδρο για τις μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου, όπως τα μάγουλα, το μέτωπο, το λαιμό και έναν μικρότερο κύλινδρο για την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια, γύρω από τη μύτη και τα χείλη.

Αναζωογονήστε την επιδερμίδα του προσώπου σας με απόλυτα φυσικό τρόπο με το υπέροχο Gemstone Face Roller – Amethyst από την εταιρία Ancient Wisdom..

Οι κρύσταλλοι αμέθυστου χρησιμοποιούνται συχνά για την αποβολή της αρνητικής ενέργειας και του στρες και την ενίσχυση της διαύγειας και της χαλάρωσης. Επιπλέον, χάρη στο αρνητικό τους φορτίο, αφαιρούν τις φορτισμένες με θετικό φορτίο τοξίνες και ελεύθερες ρίζες καθαρίζοντας και αποτοξινώνοντας σε βάθος το δέρμα.

Οι αποτοξινωτικές τους αυτές ιδιότητες συμβάλλουν στην πρόληψη της ανάπτυξης των βακτηρίων και στην σύσφιξη των πόρων, καθιστώντας τους ιδανικούς για την περιποίηση του δέρματος με τάση για ατέλειες. Επίσης, σύμφωνα με έρευνες, ο αμέθυστος εκπέμπει υπέρυθρες ακτίνες, οι οποίες αυξάνουν ελαφρά τη θερμοκρασία του δέρματος τονώνοντας την μικροκυκλοφορία, με αποτέλεσμα την απάλυνση των φλεγμονών, της ερυθρότητας και των μικροερεθισμών, την θρέψη των κυττάρων με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά και τη διατήρηση συνολικά της υγείας της επιδερμίδας.

Χρήση: Καθαρίστε σχολαστικά το πρόσωπο και τον λαιμό σας. Στη συνέχεια
απλώστε επάνω τους ένα serum ή ένα ενυδατικό έλαιο και κυλήστε το roller από
το εσωτερικό προς το εξωτερικό του προσώπου, κάνοντας απαλό μασάζ στο δέρμα.
Περάστε το κάθε σημείο 3 – 6 φορές απαλά, χωρίς να ασκείτε μεγάλη πίεση.
Αφού περάσετε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό, γυρίστε το στη μικρότερη πλευρά και εφαρμόστε το με τον ίδιο τρόπο στην περιοχή των ματιών. Η εφαρμογή είναι από 2 – 10′ για όλο το πρόσωπο, τον λαιμό και τα μάτια.

Θα το παραλάβετε σε μία πολυτελή μαύρη θήκη για ασφαλή αποθήκευση.

Δείτε επίσης

Hopi Ear Candles Πορτοκάλι (2αδα)
€ 4,90
Σφραγίδα για σαπούνια 3D πεταλούδα
€ 11,90
Hopi Ear Candles Ρόδο (2αδα)
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή