Βιολογικό Ελαιόλαδο με Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Ρίγανης Πόσιμο 100ml Aetheleon

€ 15,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6024
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5214000800026
Εταιρεία Aetheleon
Υψηλής διατροφικής αξίας βρώσιμο μείγμα μονοποικιλιακού Ελαιολάδου από τον Κόλπο της Γέρας στη Λέσβο και Αιθέριου Ελαίου Ρίγανης, από την εταιρία Aetheleon.

Ένα μοναδικό προϊόν βιολογικής πιστοποίησης, με ιδιαίτερα γευστικά, φαρμακευτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, το οποίο έχει βραβευθεί με Health & Nutrition Award 2018 από την επιτροπή του World Olive Center για τα εξαιρετικά ποιοτικά συστατικά του, καθώς πρόσφατες αναλύσεις του Πανεπιστημίου κατέδειξαν ότι τα υψηλά επίπεδα πολυφαινολών (ελαιοκανθάλη & ελαιασίνη), και αντιοξειδωτικών που περιέχει το μείγμα προστατεύουν τα λιπίδια του αίματος από το οξειδωτικό stress, ενώ παράλληλα επιδεικνύουν και σημαντική αντιφλεγμονώδη, καρδιοπροστατευτική και νευροπροστατευτική δράση.

Το έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο της Μοδούσα ΚοινΣΕπ έχει επιλεγεί μεταξύ τριάντα και περισσοτέρων ελαιολάδων για τον ισορροπημένο συνδυασμό των ήπιων, φρουτώδων αρωμάτων του και των σημαντικών οφελών για την υγεία που φέρει, ενώ το αιθέριο έλαιο ρίγανης, το οποίο έχει παραχθεί ειδικά για την σύνθεση αυτή, αποστάζεται με μια συγκεκριμένη διαδικασία που επιτρέπει στα αρώματα και τη γεύση του φυτού να φτάνουν στο απόγειό τους, διατηρώντας ταυτόχρονα τις πολύτιμες φαρμακευτικές του ιδιότητες. Ένα εξαιρετικά γευστικό προϊόν, κατάλληλο για τον αρωματισμό των φαγητών, τις σαλάτες, το φρυγανισμένο ψωμί, το αβγό κ.ά. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες σε μια φέτα ψητό ψωμί ή λαχανικά και απολαύστε κάθε ώρα της ημέρας ένα γευστικό και υγιεινό σνακ για το γραφείο το σπίτι, το πικ-νικ, την εκδρομή.

Παράγεται στην Ελλάδα με την επιστημονική επίβλεψη ερευνητών της Φαρμακευτικής Σχολής του Α.Π.Θ. και του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ. Τα φιαλίδια που έχουν επιλεγεί φιλτράρουν το φυσικό φως και διατηρούν αναλλοίωτο το προϊόν. 100% αγνό προϊόν, χωρίς προσμείξεις Vegan certified.

Το Aetheleon είναι ένα οργανικό οικογενειακό αγρόκτημα μικρής κλίμακας, κοντά στην Θεσσαλονίκη, αφιερωμένο στην παραγωγή αιθέριων ελαίων υψηλής ποιότητας από ελληνικές ποικιλίες βοτάνων. Το αγρόκτημα και τα προϊόντα της Aetheleon είναι πιστοποιημένα βιολογικά από την Biohellas και εποπτεύονται από ερευνητές του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της διαδικασίας καλλιέργειας, με σκοπό την υποστήριξη ενός ισορροπημένου, ενεργειακά αποδοτικού και βιώσιμου οικοσυστήματος, με προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας.

Δείτε επίσης

Λεβαντέλαιο 100ml Macrovita
€ 12,90
Ταμανού Λάδι 100ml Ancient Wisdom
€ 19,90
Brazil Nut Λάδι 100ml Nature & Body bertholletia excelsa
€ 8,90
Ευκαλύπτος Λάδι 100ml Macrovita
€ 10,90
Λεβαντέλαιο (Lavender) 100ml Nature & Body Lavandula angustifolia
€ 6,90   € 4,90
Επιστροφή στην κορυφή