Βαλσαμέλαιο 75ml Κίτσος

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5787
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 75 ml
Προέλευση Hellas
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Εταιρεία Κίτσος
Ονομασία hypericum perforatum
Το βαλσαμέλαιο της εταιρίας ΚΙΤΣΟΣ παράγεται από την ανάμειξη των ανθέων του σπαθόχορτου ή βάλσαμου (Hypericum Perforatum), τα οποία έχουν συλλεγεί με μεγάλη προσοχή, με το χέρι από τις πλαγιές των Τζουμέρκων, με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και είναι ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, ένα πραγματικό δώρο της φύσης με πολλές ευεργετικές χρήσεις.
Πρόκειται για το περίφημο Βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι πολεμιστές για την επούλωση των πληγών από τα σπαθιά των αντιπάλων.

Το βαλσαμέλαιο επιδεικνύει σημαντικές αντισηπτικές αντιμικροβιακές, καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες. Είναι ένα μοναδικό επουλωτικό πληγών, λόγω της ιδιότητάς του να αναπλάθει τα κύτταρα Εξαιρετικά αποτελεσματικό σε πληγές, κακώσεις, μώλωπες, εγκαύματα, φλεγμονές, έλκη, οιδήματα, ψύξεις, κράμπες, νευραλγίες, δερματοπάθειες και αιμορροΐδες. Ιδανικό και για τους ρευματικούς πόνους, την ημικρανία, την ισχιαλγία, τους πόνους των αρθρώσεων και των μυών, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και τους κιρσούς,. Κατάλληλο για επαλείψεις σε πληγές και εγκαύματα ή για κατευναστικό, θεραπευτικό ή μυοχαλαρωτικό μασάζ στο μέρος που πάσχει. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και ως τοπικό επίθεμα με ποτισμένη γάζα. Εξαιρετικό για τα ηλιακά εγκαύματα, αλλά και ως περιποίηση after sun. Ιδανικό για την πρόληψη και θεραπεία των συγκαμάτων λόγω της πάνας στα βρέφη και τους ηλικιωμένους, των ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Τέλος, είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση κάποιων μορφών κατάθλιψης, τη βελτίωση του ύπνου και της διάθεσης και την παροχή ευεξίας και ζωντάνιας.
Απορροφάται άμεσα και σε βάθος χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα Συσκευασία 75ml.

Δείτε επίσης

Κισσός (Common Ivy) Λάδι 100ml Nature & Body hedera helix
€ 9,90
Δαφνέλαιο (Laurel) Λάδι 100ml Nature & Body pimenta racemosa
€ 3,50
Σησαμέλαιο 1Lt Nature & Body sesamum indicum
€ 29,90
Λεβαντέλαιο 100ml Macrovita
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή