Κόκκινη Αγριοκαστανιά 10ml Bach

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1867
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Κόκκινη Αγριοκαστανιά (Red Chestnut) απευθύνεται σε όσους ανησυχούν υπερβολικά για την ασφάλεια των οικείων αγαπημένων προσώπων τους. Με την παραμικρή καθυστέρηση άφιξης τους στο σπίτι, βάζουν στο νου τους "τα χειρότερα". Οι φράσεις που θα ακουστούν πολλές φορές είναι "δεν θα αργούσε χωρίς να με ειδοποιήσει", "και αν έπαθε κάποιο ατύχημα;", "παίρνω στο κινητό και δεν απαντάει" κτλ. Πολλοί γονείς αναπτύσσουν αυτή τη συναισθηματική ανασφάλεια όταν τα παιδιά τους φτάνουν στην εφηβεία και αρχίζουν να "βγαίνουν" μόνα τους. Δεν μπορούν να κοιμηθούν πριν τα παιδιά επιστρέψουν και ανησυχούν υπερβολικά ακόμη και αν αργήσουν για λίγα μόνο λεπτά της ώρας. Παρά το γεγονός πως η ανησυχία εξαφανίζεται αμέσως μόλις το αγαπημένο πρόσωπο επιστρέψει σπίτι, εντούτοις το υπερβολικό αυτό άγχος μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και να διαταράξει την ισορροπία της οικογένειας.

Η Κόκκινη Αγριοκαστανιά "αποκαθιστά" την εσωτερική ηρεμία και γαλήνη και "καταπολεμά" την υπερβολική ανησυχία. Βελτιώνει την συμβίωση και τις καλές σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας. Ανήκει στην ομάδα Fear (φόβος).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Βελανιδιά 25ml Bach
€ 14,90
Καρυδιά 10ml Bach
€ 7,90
Νερό πηγής 25ml Bach
€ 14,90
Ελιά 25ml Bach
€ 14,90
Φτελιά 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή