Αγριοβρώμη (Wild Oat) 10ml Bach Crystal Herbs

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1878
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100560366
Εταιρεία Crystal Herbs
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Αγριοβρώμη (Wild Oat) συνεισφέρει στην ανάπτυξη της εσωτερικής βεβαιότητας για τις επιλογές μας και τη γενικότερη "κατεύθυνση" μας στη ζωή. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καταφέρει να "ξεκαθαρίσουν" και να καθορίσουν με σαφήνεια την "πορεία" που επιθυμούν να λάβει η ζωή τους. Πρόκειται συχνά για άτομα με μεγάλες φιλοδοξίες και με πολλά ταλέντα, τα οποία όμως δεν γνωρίζουν πως ακριβώς να τα "αξιοποιήσουν". Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να "μετακινούνται" από τη μία δραστηριότητα στην άλλη και από τον ένα "στόχο" στον επόμενο. Η "αβεβαιότητα" αυτή, αναγκάζει τους ανθρώπους με τη συγκεκριμένη συναισθηματική φόρτιση να αναζητούν διαρκώς τη "σωστή πορεία" στο κόσμο - αν και στη πραγματικότητα η απάντηση βρίσκεται μέσα τους. Η μόνιμη αίσθηση του ότι "δεν είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου", καθώς και η έντονη "κρίση της μέσης ηλικίας" είναι ενδείξεις της κατάστασης αυτής.

Η Αγριοβρώμη συμβάλει στο "ξεκαθάρισμα" των σκέψεων, σχετικά με τις επιδιώξεις και τους στόχους μας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε κρίσιμα "σταυροδρόμια" της ζωής, όταν οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα καθορίσουν, έως ένα βαθμό, το μέλλον μας. Ανήκει στην ομάδα Uncertainty (αβεβαιότητα).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Ρείκι 10ml Bach
€ 7,90
Γεντιανή 25ml Bach
€ 14,90
Νεροβιολέτα 25ml Bach
€ 14,90
Λαψάνα 10ml Bach
€ 7,90
Οξυά 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή