Οψιδιανός Νιφάδα (Snowflake Obsidian)

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1749
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
. Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο Κρύσταλλος Snowflake Obsidian (Οψιδιανός Νιφάδα), έχει ένα γυαλιστερό ασπρόμαυρο χρώμα και θεωρείται πως προσφέρει σωματική, νοητική και πνευματική ισορροπία. Θεωρείται ως ένας ιδιαίτερα ισχυρός Κρύσταλλος, με γρήγορη και αποτελεσματική δράση. Δημιουργεί μια ισχυρή ασπίδα προστασίας, εμποδίζοντας τις εξωτερικές απειλές και την αρνητική ενέργεια, να εισέλθουν στον οργανισμό. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, θα «προσφέρει» ένα πολύτιμο «χέρι βοήθειας», σε όσους νιώθουν μοναξιά και αισθάνονται αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο ημιπολυτιμος λιθος Snowflake Obsidian, ενεργοποιεί το Chakra της Γής.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο λιθος Snowflake Obsidian (Οψιδιανός Νιφάδα) θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικός για κυκλοφορικό σύστημα. Θεωρείται ευεργετικός στις φλεβίτιδες και στην ενδυνάμωση του σκελετού. Θεωρείται τέλος πως βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος.

Χρησιμοποιήσετε τον Κρύσταλλο Snowflake Obsidian (Οψιδιανός Νιφάδα) σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον ακόμα στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Ίασπις με Αιματίτη - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Χαλαζίας Ροζ- Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Πέτρα Ερήμου Καλαχάρι (Kalahari Desert Stone)
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή