Μάτι της τίγρης (Tiger Eye)

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1751
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Barcode 5055796569793
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο κρύσταλλος Tiger’s eye (Μάτι της Τίγρης), έχει πάρει το όνομά του από το συμπαθές αιλουροειδές, καθώς το χρώμα και το σχήμα του θυμίζει τα μάτια της Τίγρης. Θεωρείται ως ένας ιδιαίτερα τυχερός Κρύσταλλος και πως προστατεύει από «το κακό μάτι». Αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο, σε όσους επιθυμούν να κάνουν μια αλλαγή στην ζωή τους, ή να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση, εξισορροπεί το yin με το yang και προσφέρει μια αίσθηση σιγουριάς. Θα βοηθήσει ακόμα όσους δυσκολεύονται να δουν τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και θα «ενθαρρύνει» την επικοινωνία με τους συνανθρώπους τους. Ο Κρύσταλλος Tiger’s eye, ενεργοποιεί το Chakra του ηλιακού πλέγματος.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Tieger’s eye (Μάτι της Τίγρης), θεωρείται ευεργετικός για τα μάτια, καθώς ενισχύει την νυχτερινή όραση. Θεωρείται ακόμα πως είναι αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση των πληγών και των μελανιών. Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο λιθος Tiger’s eye, θεωρείται ευεργετικός στο πεπτικό σύστημα και στην αντιμετώπιση του στομαχικού πόνου.

Χρησιμοποιήσετε τον Κρύσταλλο Tiger’s eye (Μάτι της Τίγρης) σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον ακόμα στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Χαλαζίας (Rock Quartz)
€ 4,90
Μάτι της Τίγρης (Tiger Eye) - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Ίασπις Δαλματίας (Dalmation Jasper)
€ 1,90
Αβεντουρίνης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή