Ροδονίτης (Rhodonite)

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1756
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο κρύσταλλος Rhodonite (Ροδονίτης), προσφέρει συναισθηματική ισορροπία και ενισχύει το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Καταλαγιάζει τα αισθήματα του φόβου και του πανικού και γεμίζει με δύναμη την ψυχή. Εξισορροπεί ακόμα την σωματική και πνευματική ενέργεια και αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, θα αποτελεστεί έναν «πολύτιμο σύμμαχο» σε όποιον δυσκολεύεται να ξεπεράσει έναν επώδυνο χωρισμό, αυξάνοντας του την θέληση και την επιθυμία να προχωρήσει μπροστά. Ο Κρύσταλλος Rhodonite ενεργοποιεί το Chakra της καρδιάς.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Rhodonite (Ροδονίτης), θεωρείται πως καταπραΰνει τις πληγές και τα τσιμπήματα των εντόμων και μειώνει τα σημάδια. Θεωρείται ακόμα, πως συμβάλλει θετικά στην υγιή ανάπτυξη των οστών και είναι ευεργετικός στα όργανα ακοής. Θεωρείται τέλος, πως καταπραΰνει τα συμπτώματα της ωτίτιδας.

Χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο Rhodonite (Ροδονίτης), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον Κρύσταλλο Rhodonite επάνω στην καρδιά, προκειμένου να καταλαγιάσετε τις συναισθηματικές πληγές. Τοποθετήστε τον ακόμα, στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Αχάτης Πολύχρωμος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Χαλαζίας (Rock Quartz)
€ 4,90
Χαλαζίας Ροζ- Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Ίασπις Δαλματίας (Dalmation Jasper)
€ 1,90
Gua Sha Jade Stone by Sun & Sia
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή