Κιτρίνης (Citrine)

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1757
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Barcode 5056368322440
Εταιρεία Ancient Wisdom
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο κρύσταλλος Citrine (Κιτρίνης), θεωρείται ως ένας ημιπολυτιμος λιθος που φέρνει τύχη και ευμάρεια. Μεταφέρει την δύναμη του ήλιου και γι’ αυτό προσφέρει υψηλά επίπεδα ενέργειας και δημιουργικότητας. Έχει την μοναδική ικανότητα να απορροφά όλη την αρνητική ενέργεια από το περιβάλλον και να την μετατρέπει σε θετική. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, θα δώσει μια «ώθηση» σε όποιον μένει κολλημένος στο παρελθόν, προκειμένου εκείνος να δει την ζωή με μια πιο αισιόδοξη ματιά και να προχωρήσει μπροστά. Θα συμβάλει ακόμα θετικά σε όποιον αναζητά συνεχώς νέες εμπειρίες, «οδηγώντας» τον στην εύρεση της σωστότερης και αποτελεσματικότερης λύσης. Θα αποτελέσει έναν «πολύτιμο σύμμαχο» στην καταπολέμηση του θυμού, του φόβου και του άγχους. Ο Κρύσταλλος Citrine, ενεργοποιεί το Chakra του μετώπου.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολύτιμος λίθος Citrine (Κιτρίνης), θεωρείται πως ενεργοποιεί την πέψη, την σπλήνα και το πάγκρεας. Θεωρείται ακόμα πως μειώνει τις μολύνσεις των νεφρών, αποτοξινώνει το αίμα και συμβάλει θετικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων στα μάτια. Λέγεται πως ρυθμίζει τον θυρεοειδή.

Χρησιμοποιήστε τον Κρύσταλλο Citrine (Κιτρίνης), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη ή στη τσάντα σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον ακόμα στο πορτοφόλι σας, ώστε να είναι πάντα γεμάτο. Τοποθετήστε τον τέλος στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Ίασπις - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Χαλαζίας Ροζ- Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Ίασπις Λεοπάρδαλη (Leopard Skin Jasper)
€ 1,90
Χαλαζίας Ροζ- Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 12,90
Χαλαζίας Ροζ (Rose Quartz)
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή