Αιματίτης (Hematite)

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1748
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Barcode 5055796569762
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο κρύσταλλος Hematite (Αιματίτης), θεωρείται ως ένας ιδιαίτερα «προστατευτικός» ημιπολυτιμος λιθος. Εναρμονίζει το μυαλό και το σώμα και «ενθαρρύνει» όποιον επιθυμεί να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες. Δρα σαν μια ασπίδα προστασίας, «εμποδίζοντας» την αρνητική ενέργεια να «εισβάλλει» στην αύρα, αποκαθιστώντας έτσι την ειρήνη και την γαλήνη στο σώμα. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, θα συμβάλει θετικά σε όποιον δυσκολεύεται να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα λάθη του, προκειμένου εκείνος να μην τα επαναλάβει στο μέλλον. Θεωρείται ακόμα, πως αποτελεί έναν «πολύτιμο σύμμαχο» στην προσπάθεια απεξάρτησης από τις βλαβερές συνήθειες, όπως είναι το κάπνισμα και η λαιμαργία. Ο Κρύσταλλος Hematite, ενεργοποιεί το Chakra της Γής.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Hematite (Αιματίτης), θεωρείται πως είναι ευεργετικός στην αντιμετώπιση των παθήσεων του αίματος, όπως είναι η αναιμία. Θεωρείται ακόμα πως ενδυναμώνει τα νεφρά, τους συνδετικούς ιστούς και ενισχύει την δυνατότητα απορρόφησης του σιδήρου από τον οργανισμό. Θεωρείται τέλος ευεργετικός για την σπονδυλική στήλη και στην αντιμετώπιση των κραμπών.

Χρησιμοποιήσετε τον Κρύσταλλο Hematite (Αιματίτης) σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Ακουμπήστε τον Κρύσταλλο Hematite στην κορυφή ή την βάση της σπονδυλικής στήλης.Τοποθετήστε τον ακόμα στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού. Αποφύγετε την επαφή του Κρυστάλλου Hematite, απευθείας επάνω στις φλεγμονές.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Λάπις Λάζουλι - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Σοδαλίτης (Sodalite)
€ 2,90
Χαλαζίας Καπνιάς (Smoky Quartz)
€ 2,90
Χαλαζίας Ροζ- Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Επιστροφή στην κορυφή