Αμαζονίτης (Amazonite)

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1758
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο κρύσταλλος Amazonite (Αμαζονίτης), είναι ένας ημιπολυτιμος λιθος με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες. Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, έχει ισχυρή καταπραϋντική δράση. Ηρεμεί το μυαλό και το σώμα, καθώς και ολόκληρο το νευρικό σύστημα. Εξισορροπεί την αρσενική και την θηλυκή πλευρά του καθένα καθώς και τις διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς του. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, θα αποτελέσει έναν «πολύτιμο σύμμαχο» για όποιον επιθυμεί να δει τα πράγματα μέσα από διαφορετικές σκοπιές. Θα του αποκαλύψει και τις "δύο πλευρές του νομίσματος". Προσφέρει συναισθηματική και σωματική ισορροπία και καταπραΰνει το συναίσθημα του φόβου και της ανησυχίας. Ο Κρύσταλλος Amazonite, ενεργοποιεί το Chakra της καρδιάς και του λαιμού.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολύτιμος λίθος Amazonite (Αμαζονίτης), θεωρείται πως είναι ευεργετικός στην οστεοπόρωση, ενδυναμώνει τα δόντια και εξισορροπεί τον μεταβολισμό. Θεωρείται ακόμα, πως εξισορροπεί τα επίπεδα του ασβεστίου στον οργανισμό και καταπραύνσει τον πόνο στους μυς.

Χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο Amazonite (Αμαζονίτης), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον Κρύσταλλο Amazonite (Αμαζονίτης) κοντά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κρεμάστε τον στο κινητό σας, προκειμένου να μειώστε τις αρνητικές τους επιπτώσεις. Τοποθετήστε τον ακόμα στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Οψιδιανός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Χαλαζίας Ροζ- Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Ροζ Χαλαζίας - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Αχάτης Βρυώδης (Green Moss Agate)
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή