Μενταγιόν Αρωματοθεραπείας ''Aromatherapy Rose'' Zen Arome

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7627
Είδος Αρωματοθεραπεία
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Zen Arome
Προέλευση France
Barcode 3700643505272
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Υλικό Ατσάλι
Προσθέστε μία νότα φινέτσας στην κάθε σας εμφάνιση και απολαύστε ταυτόχρονα τα οφέλη της αρωματοθεραπείας με το υπέροχο μενταγιόν “ Rose”, σε όμορφο, ασημένιο χρώμα.

Τα Τριαντάφυλλα, όπως και άλλα λουλούδια θεωρούνται στην ανατολίτικη παράδοση ως εκφράσεις πνευματικής χαράς, ως ενσαρκώσεις γενναιοδωρίας και ανοιχτής καρδιάς.

Ένα κομψό, μοντέρνο και εύχρηστο κόσμημα, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, με μαύρο δερμάτινο σκοινάκι και 5 σφουγγαράκια διαφορετικού χρώματος για να τα συνδυάζετε με τις εμφανίσεις σας. Τα σφουγγαράκια πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται. Θα το παραλάβετε σε ένα χρηστικό κουτάκι.

Χρήση: Ανοίξτε το κόσμημα, εφαρμόστε το σφουγγαράκι στη θήκη και ρίξτε επάνω του 1-3 σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα ή από το αιθέριο έλαιο της προτίμησής σας. Άμεσα θα αναπνεύσετε έναν απαλά αρωματισμένο αέρα, θα απολαύσετε το προσωπικό σας “αντί-στρες” αντικείμενο, ενώ θα προστατευτείτε και από τα κουνούπια! Το άρωμα διαχέεται αργά μέσα από τις οπές εξαερισμού στο μπροστινό τμήμα και διαρκεί αρκετές ημέρες.

Διάμετρος: 2,5 cm
Μήκος δερμάτινου σκοινιού: 50 cm
Βάρος: 0,10 Kg
Υλικό: inox

Δείτε επίσης

Hopi Ear Candles Natural (2αδα)
€ 4,90
Σπάτουλα σιλικόνης (μαχαίρι)
€ 3,90
Σπάτουλα Σιλικόνης (διπλής όψης)
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή