Αραγωνίτης - Μενταγιόν Λαιμού

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8167
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 1,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 1,50 cm
Υλικό Αραγωνίτης
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση και ταυτόχρονα απολαύστε τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το πανέμορφο Μενταγιόν Λαιμού “Aragonite ” (Αραγονίτης) συνοδευόμενο από υπέροχη, ασημένια αλυσίδα.

Ο Αραγονίτης θεωρείται ένας δυνατός και αξιόπιστος, γήινος θεραπευτής. Διδάσκει την υπομονή, την αποδοχή και την ηρεμία, τονώνει τη δημιουργικότητα και τη θηλυκότητα, ενθαρρύνει την πειθαρχία και την αξιοπιστία, ενώ παράλληλα βοηθά στη συγκέντρωση και χαρίζει νοητική δύναμη, ευελιξία, διαύγεια και αντοχή.

Σε συναισθηματικό επίπεδο, καταπολεμά την υπερευαισθησία, τον θυμό και το συναισθηματικό στρες, διαλύει τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και επιδεικνύει σημαντική αγχολυτική δράση. Σε πνευματικό επίπεδο σταθεροποιεί την πνευματική ανάπτυξη που έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, διευκολύνει την εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε άλλους, επαναφέρει την ισορροπία, προετοιμάζει το διαλογισμό ανεβάζοντας τις δονήσεις σε ένα υψηλό πνευματικό επίπεδο και φέρνει ενέργεια στο υλικό σώμα. Πολλοί θεραπευτές υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι που φορούν κοσμήματα από αραγονίτη διατηρούν υγιές μυαλό και καλή μνήμη μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

Ισχυρές είναι όμως και οι θεραπευτικές ιδιότητες του λίθου, κυρίως λόγω της μοναδικής του ικανότητας να απορροφά την αρνητική ενέργεια του περιβάλλοντος. Χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπιση και την πρόληψη πολλών δερματικών παθήσεων, όπως κάποιων τύπων λειχήνων, της ακμής, της ψωρίασης και διαφόρων αλλεργικών αντιδράσεων με τη μορφή εξανθήματος και ερυθρότητας. Επίσης, συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου και στην επαναφορά της ελαστικότητας των δίσκων βοηθώντας τα οστά να δυναμώσουν, ενισχύει το ανοσοποιητικό, ενώ είναι ισχυρός σύμμαχος στη θεραπεία της ασθένειας του Reynaud, καθώς και στην αντιμετώπιση των ριγών.

Τέλος, ο αραγονίτης θεωρείται η πέτρα των ερωτευμένων και των παντρεμένων ζευγαριών, ενώ είναι ιδιαίτερα χρήσιμος στα παιδιά κατά την εφηβεία, καθώς διευκολύνει το πέρασμά τους από τη “δύσκολη” αυτή ηλικία, αλλά και στους ηλικιωμένους, καθώς ισχυροποιεί τη μνήμη τους.

Δείτε επίσης

Πέτρα Ερήμου Καλαχάρι (Kalahari Desert Stone)
€ 2,90
Χαλαζίας Ροζ (Rose Quartz)
€ 1,90
Ίασπις - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Μάτι της Τίγρης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Χαλαζίας Ροζ- Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή