Μενταγιόν Αρωματοθεραπείας “Tree of Life ” Innobiz

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8721
Είδος Αρωματοθεραπεία
Εταιρεία Innobiz
Προέλευση France
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Barcode 3700471010580
Υλικό Ατσάλι
Προσθέστε μία νότα φινέτσας στην κάθε σας εμφάνιση και απολαύστε ταυτόχρονα τα οφέλη της αρωματοθεραπείας με το υπέροχο μενταγιόν “Το Δέντρο της Ζωής”, σε όμορφο, ασημένιο χρώμα.

Το “Δέντρο της Ζωής” είναι ένα από τα σπουδαιότερα σύμβολα στην παγκόσμια εικονογραφία. Εμφανίζεται στη μυθολογία, την επιστήμη και τη φιλοσοφία από τις αρχές του πολιτισμού και είναι ιστορικά συνδεδεμένο με έννοιες όπως η σοφία, η δύναμη, η προστασία, η ανάπτυξη, η ομορφιά και η αφθονία. Είναι γνωστό σε πολλούς μύθους ως το «Κοσμικό Δέντρο», το «Άγιο Δέντρο» ή το «Δέντρο του κόσμου». Το σύμβολο αυτό εκφράζει τη διασύνδεση κάθε μορφής ζωής με το σύμπαν. Φορώντας το κολιέ αρωματοθεραπείας “Δέντρο της Ζωής” θα προσελκύσετε άνθιση στη ζωή σας και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αποκτήσετε σταθερές βάσεις στους βασικούς τομείς της.

Ένα κομψό, μοντέρνο και εύχρηστο κόσμημα, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, με μαύρο δερμάτινο σκοινάκι και 3 σφουγγαράκια διαφορετικού χρώματος (άσπρο, μαύρο, κίτρινο) για να τα συνδυάζετε με τις εμφανίσεις σας. Τα σφουγγαράκια πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται. Θα το παραλάβετε σε ένα χρηστικό κουτάκι.

Χρήση: Ανοίξτε το κόσμημα, εφαρμόστε το σφουγγαράκι στη θήκη και ρίξτε επάνω του 1-3 σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα ή από το αιθέριο έλαιο της προτίμησής σας. Άμεσα θα αναπνεύσετε έναν απαλά αρωματισμένο αέρα, θα απολαύσετε το προσωπικό σας “αντί-στρες” αντικείμενο, ενώ θα προστατευτείτε και από τα κουνούπια! Το άρωμα διαχέεται αργά μέσα από τις οπές εξαερισμού στο μπροστινό τμήμα και διαρκεί αρκετές ημέρες.

Διάμετρος: 2,5 cm
Αλυσίδα: 70cm
Βάρος: 0,10 Kg

Δείτε επίσης

Hopi Ear Candles Ρόδο (2αδα)
€ 4,90
Hopi Ear Candles Natural (2αδα)
€ 4,90
Face Roller Gemstone από αμέθυστο Ancient Wisdom
€ 24,90
Επιστροφή στην κορυφή