Arnakis Gel 2-12 ετών 42gr by Svas Biosana

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6211
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 42 gr
Προέλευση Italy
Barcode A973420021
Εταιρεία Svas Biosana
Το Arnakis Gel 2-12 που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι μία εξαιρετικά αποτελεσματική γέλη, ιδανική για την τοπική θεραπεία φλεγμονωδών καταστάσεων του μυοσκελετικού συστήματος, οι οποίες σχετίζονται με τραυματισμούς, όπως μώλωπες, διαστρέμματα, αιματώματα, οιδήματα μετά από κατάγματα, με φλεγμονές και ερεθισμούς που προκαλούνται από τσιμπήματα εντόμων, καθώς και με πόνους ρευματισμών και επιφανειακή φλεβίτιδα.

Οι αντιφλεγμονώδεις, αντιοιδηματικές, και αναλγητικές ιδιότητες της Άρνικας πηγάζουν από την υψηλή περιεκτικότητα παραγώγων θυμόλης που έχει στη σύστασή της, τα οποία συμβάλλουν σημαντικά στην διαστολή των αγγείων, διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αίματος και των υγρών στις περιοχές που το έχουν ανάγκη, δρώντας τρόπον τινά ως ισχυρά αντιφλεγμονώδη στις φυσικές θεραπευτικές διαδικασίες του σώματος. Η Άρνικα, επιπλέον, διεγείρει την κυκλοφορία των λευκών αιμοσφαιρίων που συσχετίζονται με τη θεραπεία και ανακούφιση από τη συσσώρευση των υγρών σε τραυματισμένες αρθρώσεις, πρησμένους μύες και μελανιασμένους ιστούς.

Χρήση: Απλώστε μικρή ποσότητα της γέλης στην ερεθισμένη περιοχή αρκετές φορές την ημέρα, και κάντε ελαφρύ μασάζ.
Κατάλληλη για ευαίσθητα δέρματα. Ιδανική για παιδιά 2-12 ετών.

Προσοχή! Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε δέρμα που έχει ανοίξει.
Σωληνάριο 42gr.

H Fresiamed Medical Supplies Limited είναι εταιρεία εισαγωγής καλλυντικών προϊόντων, κατάλληλων για την περιποίηση του δέρματος. Η σύνθεσή των προϊόντων της είναι βασισμένη σε ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, η αποτελεσματικότητα των οποίων ως προς την ικανότητά τους να θεραπεύουν δερματικές διαταραχές και να βελτιώνουν την υφή του δέρματος, έχει αποδειχθεί από ποικίλες έρευνες.
Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από — πετροχημικά, σιλικόνες, parabens, τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Δείτε επίσης

Butt Up 150ml P for Pelion
€ 32,90
Bema Breast Plus Intensive by Bioleon
€ 49,90   € 36,90
Κρέμα Ποδιών OlivAloe 100ml
€ 7,40
Επιστροφή στην κορυφή