Purifying Face Soap 100% φυσικό Aphrodite’s Secret

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5651
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 3173304142008
Εταιρεία Aphrodite's Secret
100% φυσικό σαπούνι για τον καθαρισμό του προσώπου από την εταιρία Aphrodite’s Secret με εκχύλισμα πεύκου και αμυγδαλέλαιο. Ένα εξαιρετικό προιόν, το οποίο καθαρίζει σε βάθος, χωρίς να προκαλεί ξηρότητα και ερεθισμό, αφαιρεί τους ρύπους και τη λιπαρότητα, ανοίγει τους πόρους, ενυδατώνει, συσφίγγει και αναζωογονεί το δέρμα, χαρίζοντας λάμψη, ομορφιά και υγεία. Ως γνωστόν βαθύς καθαρισμός και ταυτόχρονα ενυδάτωση της επιδερμίδας μπορούν να επιτευχθούν πολύ δύσκολα. Με την επιλογή των κατάλληλων φυσικών συστατικών αυτός ο δύσκολος συνδυασμός αποτελεσμάτων έγινε εφικτός.

Το ρετσίνι από πεύκο Aleppo pine θεωρείται φάρμακο για τα δερματικά προβλήματα. Οι ισχυρές αντισηπτικές του ιδιότητες καταπραΰνουν το δέρμα και καταπολεμούν με επιτυχία δερματικές λοιμώξεις, εξανθήματα, κοκκινίλες, καθώς και την ήπια ακμή. Ιδανικό και για την αντιμετώπιση της ψωρίασης, στις περιπτώσεις της οποίας μαλακώνει τις ψωριασικές πλάκες, μειώνει το πάχος τους και παράλληλα προλαμβάνει την εξάπλωση της νόσου και σε άλλα σημεία του σώματος.

Το μέλι με την αντιμικροβιακή του και την αντιβακτηριδιακή του δράση βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και άλλων ερεθισμών του δέρματος. Το μέλι έχει διπλό ρόλο αφ’ ενός βοηθά στον καθαρισμό και αφ’ εταίρου στην περιποίηση και θρέψη της επιδερμίδας.

Επίσης, η πλούσια σε βιταμίνες C και Α σύστασή του, ασκεί σημαντική αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. Βελτιώνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, προφυλλάσσοντάς το από τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρατος, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην επίτευξη μίας νεανικής και ομαλής εμφάνισης.

Το Αμυγδαλέλαιο διαθέτει πλούσιες ενυδατικές, μαλακτικές, αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Φροντίζει και θρέφει το δέρμα σε βάθος, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από τους ερεθισμούς, αφήνοντας μία μεταξένια αίσθηση απαλότητας στην επιδερμίδα. Το αμυγδαλέλαιο είναι ήπιο υποαλλεργικό έλαιο που απορροφάται πλήρως από την επιδερμίδα διεισδύει σε βάθος μαλακώνει και απομακρύνει το σμήγμα από τους πόρους επιτυγχάνοντας ουσιαστικό και βαθύ καθαρισμό. Επίσης όπως και η D Πανθενόλη συνεργεί στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αποκαθιστώντας έτσι την σφριγιλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος με τελικό αποτέλεσμα την μείωση των ρυτίδων.

Το λάδι σπόρων σταφυλιού με τα σπάνια συστατικά του, όπως Ω6, Ω9, Ω3 και Ω7 ,τις Προανθοκυανιδίνες και τις τοκοφερόλες προσφέρει μεγάλη προστασία από το οξειδωτικό stress συμπληρώνοντας την αντιγηραντική του δράση.

Το σαπούνι ελαιόλαδου και λαδιού καρύδας καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα και ξένα σώματα. Η καθαρή πλέον επιδερμίδα αναπνέει ελεύθερα και έρχεται σε άμεση επαφή με τα ωφέλιμα συστατικά του Purifying Face Soap και μπορεί πλέον να τα προσροφήσει άμεσα.

Ο βαθύς καθαρισμός η εξισορρόπηση της λιπαρότητας και η αντιοξειδωτική δράση των συστατικών προσφέρουν ένα λαμπερό υγιές και καθαρό πρόσωπο απαλλαγμένο από σημάδια ακμής και φθοράς

Ιδανικό και για την ανδρική επιδερμίδα. Μαλακώνει και απαλύνει τους ερεθισμούς που οφείλονται στην χρήση του ξυραφιού.

Οδηγίες Χρήσης

Βρέχουμε το πρόσωπο βάζουμε όσο προϊόν χρειάζεται (αυτό θα το βρείτε εμπειρικά), απλώνουμε στο πρόσωπο με κλειστά τα μάτια και κάνουμε μασάζ για λίγα λεπτά .
Στη συνέχεια ξεπλένουμε και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για ακόμη μία φορά και ξεπλένουμε καλά επιμένοντας ιδιαίτερα στην περιοχή των ματιών.
Την πρώτη φορά καθαρίζει και τη δεύτερη περιποιείται την επιδερμίδα.
Χρειάζεται μόνο προσοχή να μη πάει στα μάτια , αν παρόλα αυτά νοιώσουμε κάποιο τσούξιμο απλά ξεπλένουμε πολύ καλά.

Δείτε επίσης

Μάσκα Προσώπου Καθαριστική 70ml OlivAloe
€ 13,90
Aντιρυτιδική Κρεμα Νυκτός Olivellenic 50ml
€ 18,90
Beard and Face Wash 200ml Cosmogent
€ 14,30   € 12,90
Ενυδατική κρέμα ματιών 30ml Sapon Skin Care
€ 28,90   € 25,20
Επιστροφή στην κορυφή