Κηραλοιφή για Λιπαρή Επιδερμίδα 40ml (Κ)

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2536
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Netherlands
Οι κρέμες με συστατικό το κερί μέλισσας (κεραλοιφές), αποτελούν μία πολύ εξειδικευμένη κατηγορία καλλυντικών με εκπληκτικές ιδιότητες. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως δεν περιέχουν νερό και ως εκ τούτου δεν απαιτείται η προσθήκη χημικών για τη συντήρηση τους.

Το φυσικό κερί μέλισσας δημιουργεί μία προστατευτική μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, η οποία την προστατεύει αποτελεσματικά απέναντι σε εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες - επιτρέποντας της όμως ταυτόχρονα να "αναπνέει". Διαθέτει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ενυδάτωση, "κρατώντας" την φυσική υγρασία παγιδευμένη μέσα στην επιδερμίδα.

H κρέμα Oily Skin Beeswax Cream, αποτελεί την ιδανική πηγή ενυδάτωσης για την λιπαρή επιδερμίδα. Η ευεργετική της δράση στηρίζεται στο λάδι Καρύδας το οποίο είναι γνωστό πως αποκαθιστά το φυσικό pH της επιδερμίδας. Περιέχει Σταφυλέλαιο το οποίο είναι πλούσιο σε Λινολεϊκό Οξύ και αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας και έλαιο Τζοτζόμπα το οποίο "μιμείται" τα φυσικά κολαγόνα του δέρματος και ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος.

Η κρέμα Oily Skin έχει εμπλουτιστεί με 100% καθαρά πολύτιμα αιθέρια έλαια τα οποία ενισχύουν τη δράση της. Περιέχει αιθέριο έλαιο από Κυπαρίσσι το οποίο μειώνει τα επίπεδα λιπαρότητας της επιδερμίδας, αιθέριο έλαιο από Λεβάντα το οποίο εξισσοροπεί τα επίπεδα υγρασίας και "ηρεμεί" την επιδερμίδα και αιθέριο έλαιο από Κλημεντίνη το οποίο έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες και τονώνει και αναζωογοννεί την λιπαρή επιδερμίδα. Η κρέμα Dry Skin περιέχει ακόμη το δραστικό Εκχύλισμα Τσουκνίδας το οποίο καθαρίζει τους φραγμένους πόρους, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αποβάλει την συγκεντρωμένη λιπαρότητα. Όλες οι κεραλοιφές της Ethereal Nature περιέχουν αγνό Βούτυρο Καριτέ η χρήση του οποίου αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και το οποίο παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση (ενισχύοντας έτσι την "άμυνα" της επιδερμίδας έναντι των εξωτερικών συνθηκών όπως είναι η μόλυνση και η ηλιακή ακτινοβολία).

Οι Κεραλοιφές της σειράς Ethereal Cosmetics δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά. Παρασκευάζονται από αγνά υλικά, με παραδοσιακές μεθόδους (100% hand made) και κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές (GMP). Διατηρούνται αναλλοίωτες για 12 μήνες μετά το άνοιγμα τους.

Οι κρέμες με κερί μέλισσας - σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ενυδατικές κρέμες - απαιτούν ελάχιστη ποσότητα προκειμένου να απελευθερωθούν οι ευεργετικές τους ιδιότητες. Απλώστε μία πολύ μικρή ποσότητα στο πρόσωπο σας και "δουλέψτε" την με απαλές κυκλικές κινήσεις, προκειμένου να απλωθεί καλά και να απορροφηθεί ομοιόμορφα. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

Τα προϊόντα με κερί θα πρέπει να αποφεύγονται από άτομα με διαπιστωμένες αλλεργίες στα προϊόντα μέλισσας (μέλι, βασιλικός πολτός, γύρη κ.ο.κ.).

Δείτε επίσης

Κηραλοιφή με Ευκάλυπτο Laurus Nobilis
€ 12,90
Ραγάδες Πρωκτού
€ 12,90
Ψωρίαση, Έκζεμα 40ml DisoLine Elixirio
€ 10,00
Επιστροφή στην κορυφή