Κεραλοιφή προσώπου νύχτας από την Olivellenic Organics 30ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5633
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas (Poros)
Εταιρεία Olivellenic
Barcode 5205544000904
Κεραλοιφή προσώπου νύχτας με έξι μοναδικά για την επιδερμίδα έλαια από την εταιρία Olivellenic Organics. Μία πλούσια κεραλοιφή που θρέφει, ενυδατώνει και αναπλάθει την επιδερμίδα σε βάθος, χαρίζοντάς της μοναδική απαλότητα και ελαστικότητα, ενώ παράλληλα προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων, απαλύνοντας ταυτόχρονα και τις ήδη υπάρχουσες.

Το μελισσοκέρι και το ελαιόλαδο, συστατικά πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά, προστατεύουν το δέρμα από τη γήρανση, τις εξωτερικές απώλειες και την αφυδάτωση, καθιστώντας το απαλό, λείο και λαμπερό. Το έλαιο τριανταφυλλόξυλου είναι γνωστό για την ισχυρή αναγεννητική, αντιγηραντική και αναζωογονητική του δράση, ενώ φημίζεται και για την αναπλαστική και συσφιγκτική του ικανότητα. Το έλαιο μακαντάμια θεωρείται ιδανικό για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος από ουλές και σημάδια, καθώς δρώντας σε κυτταρικό επίπεδο, αναδομεί και αναπλάθει το φλοιό της επιδερμίδας, ενώ λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών του, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν λεπτές γραμμές, κηλίδες και ρυτίδες γήρανσης.

Το λάδι αργκάν συμβάλλει στην ολιστική ανάπλαση του δέρματος, μέσω της αναζωογόνησης των λειτουργιών των κυττάρων που εμποδίζουν την πρόωρη γήρανση, ενώ παράλληλα, χάρη στις ισχυρές επουλωτικές του ιδιότητες, μειώνει ερεθισμούς και φλεγμονές και βοηθά στην επούλωση των ιστών των ουλών και των σημαδιών. Το έλαιο αβοκαντο, πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Β, C, D, E), ελαϊκό οξύ και ωμέγα 3&6 είναι ιδανικό για το ξηρό ή ερεθισμένο, εξαιτίας δερματικών προβλημάτων ή φλεγμονών, δέρμα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια εξαιρετική αντιγηραντική θεραπεία για όλες τις ώριμες επιδερμίδες. Το Σησαμελαιο, τέλος, προικισμένο με αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές ιδιότητες, βοηθά στη θεραπεία πολλών παθήσεων του δέρματος, ενώ παράλληλα, λόγω της περιεκτικότητάς του σε σησαμίνη, ουσία η οποία τείνει να αυξάνει τη βιταμίνη Ε, καθίσταται ένα πραγματικά φυσικό ελιξίριο νεότητας και ομορφιάς της επιδερμίδας.
Επιστροφή στην κορυφή