Λευκαντική κεραλοιφή 30ml Narkisos

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7118
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 30 ml
Εταιρεία Narkisos
Προέλευση Hellas
100% φυσική, λευκαντική κεραλοιφή Narkisos εμπλουτισμένη με υψηλής ποιότητας φυτικά- και άριστα συνδυασμένα μεταξύ τους αιθέρια έλαια. Η ιδανική επιλογή για την καταπολέμηση των πανάδων, των φακίδων και των δυσχρωμιών που έχουν προκληθεί στην επιδερμίδα, είτε λόγω της ηλικίας, είτε εξαιτίας της παρατεταμένης έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία. Η εξαιρετική αυτή κεραλοιφή θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά κάθε είδους αποχρωματισμούς και θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας λάμψη, φωτεινότητα και ομοιορφία στον τόνο.

Το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο διαθέτουν πλούσιες αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην ενίσχυση της ενυδάτωσης, κλειδώνοντας την φυσική υγρασία στο δέρμα. Το έλαιο τζοτζόμπα, πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Β1, Β2,B6 και Ε), ενυδατώνει σε βάθος και διατηρεί την επιδερμίδα ελαστική και νεανική, ενώ περιέχει και φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο SPF 5. Η αλόη, εκτός των υπολοίπων ευεργετικών συστατικών της, περιέχει και την ενεργή ουσία αλοΐνη, η οποία, συμβάλλει ιδιαίτερα στην αποφυγή των πανάδων και του υπερχρωματισμού του δέρματος.

Το έλαιο καλέντουλας πλούσιο σε αντιφλεγμονώδη, χρησιμοποιείται για την καταπράυνση κάθε δερματικού ερεθισμού, ενώ το ρυζέλαιο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος τοπικά, τονώνει, συσφίγγει και φωτίζει το δέρμα, εξισορροπώντας παράλληλα τον τόνο του. Το έλαιο αμαμελίδας επιδεικνύει ισχυρή δράση κατά της φωτογήρανσης, ενώ ιδιαίτερα σημαντικές είναι και οι αναπλαστικές του ιδιότητες. Το ιπποφαές είναι γνωστό ως ένα από τα ισχυτότερα έλαια για την επιβράδυνση της γήρανσης και την αντιμετωπιση των κηλιδων και πανάδων, ενώ το αμυγδαλέλαιο εκτός από τις σπουδαίες επουλωτικές του ιδιότητες, θεωρείται και εξαιρετικό μαλακτικό για το δέρμα. Το αιθέριο έλαιο λεμόνι, χάρη στην πλούσια σε αντιοξειδοτικά συστατικά σύνθεσή του, παρουσιάζει ισχυρή λευκαντική δράση βοηθώντας σας να απαλύνετε τα σκούρα σημεία του προσώπου σας, ενώ το αιθέριο έλαιο καρότο “στρώνει” τις ανομοιομορφίες του χρώματος όπου ενδέχεται να υπάρχουν και φωτίζει την επιδερμίδα.

Το αιθέριο έλαιο κυπαρισσιού έχει σημαντικές αντισηπτικές, στυπτικές και τονωτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα, ενώ το γκρειπφρουτ θεωρείται φυσικό αναπλαστικό των κυττάρων, ιδανικό για την αποφυγή της εμφάνισης σημαδιών και κηλίδων.
Χρήση: Επάλειψη της πάσχουσας περιοχής 2-3 φορές την ημέρα σε καθαρό δέρμα.
Επιστροφή στην κορυφή